O tricicleta modificata special pentru a functiona fara alimentare directa cu apa si electricitate si gata e punctul mobil - ultramobil - de cafea „to go”. Compania germana Coffee Bike GmbH va fi reprezentata in Romania de un „master franchise”, adica de un birou de reprezentare completa care are in atributii achizitia de noi parteneri, client service-ul pentru partenerii existenti si marketingul local.

Coffee Bike in centrul vechiFoto: Coffee Bike

Data semnarii contractului de catre romanul Adrian Bîlă este 1 mai anul acesta, moment in care a preluat raspunderea pentru intreaga activitate a Coffee Bike in tara noastra. Tobias Zimmer, fondatorul Coffee Bike din Germania s-a aratat increzator in potentialul de dezvoltare a pietei romanesti si in capacitatile manageriale ale lui Adrian Bîlă. Acesta a petrecut mai multe saptamani la sediul central al companiei din Osnabrueck, unde a beneficiat de training pentru conducerea francizei.

Ce face insa modelul Coffee Bike atractiv pentru piata romaneasca? Adrian Bîlă subliniaza intr-o declaratie publicata pe site-ul companiei ca „e vorba de costurile reduse pentru investitia initiala, care, prin comparatie cu alte sisteme de franchise, se potrivesc mai bine pe piata din Romania”.

In ultimii ani, compania germana si-a extins sistemul de franchise in opt state europene si nu numai. Coffee shop-urile mobile se gasesc chiar si in Kuweit sau Qatar. Tricicletele pe post de cafenea existau deja in Romania, mai precis din 2012. Vanzarea unui master franchise reprezinta o evolutie superioara pentru piata romaneasca.

Tricicletele si materia prima sunt puse la dispozitie exclusiv de centrala din Osnabrueck.