Ce tipuri de credite sunt disponibile pentru fermieri si care sunt cele mai potrivite in functie de nevoi si tipul de activitate? Care sunt conditiile de creditare? Ce cheltuieli poti acoperi cu sumele obtinute prin accesarea unei linii de creditare? Doi specialisti din cadrul Bancii Transilvania, cu experienta in creditarea fermierilor, raspund intrebarilor pe tema finantarii agriculturii, de la cel mai mic pana la cel mai mare fermier care detine o exploatatie agricola organizata sub una dintre umatoarele forme: SRL/SA/PFA/II/IF/etc, au raspuns intrebarilor intrebarilor voastre miercuri, 14 martie 2018, incepand cu ora 11:00.

Claudiu Chelu, Iulian CatanaFoto: BT

Invitati la intalnirea online "Intreb BT": Iulian Catana, Manager Regional Agribusiness, Banca Transilvania, regiunea de vest, si Claudiu Chelu, Manager Regional Agribusiness, Banca Transilvania, regiunea de sud.

Specialistii BT raspund la intrebari pe urmatoarele teme legate de finantarea activitatilor agricole, indiferent ca vorbim de sectorul vegetal, zootehnie, pomicultura, viticultura, etc.:

  • credite APIA,
  • linii de credit,
  • credite pentru finantarea activitatii curente,
  • credite de investitii care se acorda pentru achizitia de utilaje si echipamente agricole, teren arabil, constructie spatii depozitare, etc.
  • credite pentru finantari Proiecte Europene.