Lantul de retail GSM Say, partener al Orange Romania, a anuntat miercuri intrarea in reorganizare judiciara, in conditiile in care grupul din care facea parte, Globalicom - Trade Ltd., companie israeliana cotata la Bursa din Tel Aviv s-a dizolvat in iulie 2011, marca Say raminind practic fara finantator.

Lantul Say, in insolventaFoto: Hotnews

Say are 68 de magazine in toata tara si 250 de angajati. Petrut Stoica, director executiv al companiei care opereaza reteaua Say, a anuntat ca nu vor mai avea loc restructurari de personal.

Cererea de intrare a fost aprobata de Tribunalul Bucuresti in 26 septembrie, administrator judiciar fiind numit Casa de Insolventa Transilvania.

Petrut Stoica a declarat miercuri ca exista un investitor interesat de a se implica in noua structura de actionariat, fara a da mai multe detalii.

  • "Exista deja un investitor care si-a manifestat intentia de a prelua cele 68 de magazine care fac parte in prezent din retea. Mai mult, pana la sfarsitul anului avem in plan deschiderea a 19 magazine noi iar pe baza finantarii noului actionariat estimam ca pana la finele anului 2012 numarul magazinelor va ajunge la 100", a declarat Petrut Stoica, director executiv al lantului de magazine Say.

Despre Say

Magazinele Say sunt marca a companiei MCS COMMUNICATIONS SRL, care a fost parte a grupului Globalicom-Trade LTD, companie israeliana cotata la bursa din Tel-Aviv, care s-a dizolvat in iulie 2011. Reteaua Say numara 68 de magazine operationale in tara. Toate aceste magazine sunt localizate in cadrul principalelor centre comerciale, galerii comerciale sau mall-uri, 40 dintre acestea fiind in galeriile Kaufland.