Apple a spus ca vineri a primit un milion de precomenzi pentru noul iPhone 4S, ceea ce face ca acest produs sa fie, cel putin pana acum, cel mai cautat din istoria companiei, noteaza Washington Post. Cel mai nou iPhone a fost prezentat pe 4 octombrie si parerea generala a fost dominata de dezamagire fiindca noutatile aduse de el au fost mai putine decat si-ar fi dorit fanii Apple.

Apple a prezentat iPhone 4S in 4 octombrieFoto: Reuters

Philip Schiller, vicepresedinte de marketing al Apple, a spus ca Apple 4S a fost precomandat de un milion de oameni vineri, ceea ce face din el cel mai cautat produs al Apple imediat dupa lansare. Anul trecut iPhone 4 fusese comandat de 600.000 de oameni in prima zi, insa acum 4S nu e disponibil doar prin AT&T in SUA, ci si prin Verizon si Sprint.

Livrarile in SUA debuteaza pe 14 octombrie iar pana la finele lui octombrie telefonul se lanseaza in alte 22 de tari. iPhone 4S vine cu procesor mai puternic, camera foto/video mai performanta si noi aplicatii de comenzi vocale. In SUA preturile pornesc de la 199 dolari cu contract pe doi ani la un operator de telefonie mobila.

Apple a lansat iPhone in 2007 si a vandut aproape 130 de milioane de unitati pana acum. Trimestrul trecut a fost cel mai bun, cu vanzari ce au depasit 20 milioane unitati.