Ministerul Apararii, prin intermediul unitatii militare 02415 din Bucuresti, a lansat o licitatie deschisa pentru furnizarea de servere necesare ministerului, contract ce va avea o durata de 3 ani si a carui valoare estimata fara TVA este cuprinsa intre 5,3 milioane lei si 17,7 milioane lei, potrivit unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de achizitii publice (SEAP). Contractul va fi finantat din fonduri bugetare.

Anuntul implica incheierea unui acord cadru cu un singur agent economic, iar ulterior ar urma sa se incheie "contracte subsecvente, in functie de necesitati, posibilitatile de plata si reglementari legale in domeniu, in principiu cate unul pe an bugetar". Contractele subsecvente nu se vor atribui prin reluarea competitiei, se mentioneaza in SEAP.

Anuntul mai precizeaza ca la fiecare lot in parte se va percepe o garantie de participare si ca se solicita garantie de 10% din valoarea fara tva a fiecarui contract subsecvent. Durata acordului-cadru este de 36 luni, iar valoarea estimata fara TVA este cuprinsa intre 5,35 milioane lei si 17,78 milioane lei, fonduri publice.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 27 decembrie 2011, data limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 decembrie, tot in aceeasi zi urmand sa aiba loc si deschiderea ofertelor.

Vezi mai multe detalii in documentul atasat.