Romtelecom ti-a pregatit trei pachete promotionale de sarbatori ca sa fii sigur ca intri in noul an cu zambetul pe buze!

Oferta de sarbatori RomtelecomFoto: Romtelecom

Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori de telefonie, internet si TV de pe piata ofera in aceasta iarna, pachete de trei servicii incepand de la 59 lei cu TVA, care includ cel mai bun internet de pe piata la acest nivel de pret, plus router Wi-Fi gratuit, care asigura mobilitatea conexiunii in intreaga gospodarie. Practic, compania le ofera utilizatorilor care doresc cea mai mare viteza la internet si care cauta divertisment de calitate prin serviciile de televiziune, una dintre cele mai avantajoase oferte de pe piata, la acest moment.

Oferta Romtelecom este impartita in trei pachete principale Maxim, Extra si Variat. Acest din urma pachet costa doar 59 de lei, fiind cel mai accesibil. Pachetul include televiziune Dolce iVariat (bazata pe tehnologie IPTV, cu pana la 61 canale TV, incluzand 3 canale HD gratuite, 6 luni gratuite pentru unul din pachetele suplimentare HD sau Hungarian); Internet Clicknet Power (viteza download pana la 100 Mbps, 3 luni gratuite la pachetul Norton AntiVirus 2012, router Wi-Fi gratuit pentru clientii noi); Telefonie Voce Zero (clientii noi primesc telefonul DECT Siemens AP140 gratuit).

Cei care nu se afla in aria de acoperire sau nu doresc tehnologia IPTV, pot alege televiziunea digitala prin satelit cu abonamentul Dolce Variat (49 canale TV). Echipamentele pentru serviciul de televiziune se ofera in chirie, cu plata lunara incepand cu 1,74 euro, TVA inclus.

Mai multe detalii sunt disponibile pe romtelecom.ro.