Operatorul de comunicatii prin cablu RCS&RDS a anuntat miercuri ca incepand din aceasta luna si-a unificat si a redus cu pana la 54% tarifele pentru convorbiri initiate din reteaua sa de telefonie fixa si mobila catre alte destinatii fixe si mobile. Pe baza unui abonament lunar de 2,48 de euro (TVA) compania permite convorbiri nelimitate in retea atat in reteaua fixa cat si in cea mobila, iar in cazul abonamentelor de telefonie fixa, la acest pret a introdus convorbiri nelimitate catre toate retelele fixe nationale.

Conform anuntului companiei, reducerile se aplica tuturor abonamentelor, cu exceptia celor gratuite. Abonatii serviciilor Asociat si Nelimitat platesc din aceasta luna pentru apeluri catre alte retele mobile nationale, un singur tarif, de:

- 0,062 euro/minut, daca sunt abonati la Digi Tel Asociat, in valoare lunara de 5 lei

- 0,0372 euro/minut, daca sunt abonati la Digi Tel Nelimitat si Digi Mobil Nelimitat, in valoare lunara de 2,48 euro.

"Aceste tarife unificate si reduse cu 54% sunt valabile atat pentru abonatii actuali ai companiei cat si pentru abonatii noi. Noile abonamente de telefonie aduc suplimentar, convorbiri cu 50% mai ieftine catre retele fixe nationale si tarif unic pentru convorbiri catre aceste destinatii, in functie de abonament. Totodata, RCS & RDS vine cu prima oferta de convorbiri nelimitate catre toate retele fixe nationale, in cadrul abonamentului de telefonie fixa de 2,48 euro lunar", se arata in comunicatul companiei.