Utilizatorii Vodafone Romania vor putea achizitiona in curand noul smartphone Samsung Galaxy S III, ce functioneaza cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich (4.0), a anuntat vineri operatorul de telefonie mobila fara a da alte detalii. De asemenea, oficialii Cosmote au precizat pentru HotNews.ro ca vor avea in oferta acest telefon "la sfarsitul lunii mai-inceputul lunii iunie". Producatorul sud-coreean a prezentat cu o zi in urma cea de-a treia generatie de smartphone-uri premium Galaxy S, precizand ca terminalul "va fi disponibil de la finalul lunii mai in Europa si, ulterior, pe alte piete".

Galaxy S3Foto: Samsung
  • UPDATE Oficialii Orange au precizat pentru HotNews.ro ca "Galaxy S3 va fi disponibil la sfarsitul lunii mai, preturile urmand a fi comunicate in cursul saptamanii viitoare. De asemenea, de saptamana viitoare va fi disponibil pentru precomanda in magazinul online".

La a treia generatie, noul Samsung Galaxy S III beneficiaza de un ecran de 4,8 inci, un procesor quad core de 1,4 Ghz, dar mai ales de o suita de functii personalizate care isi propun sa faca utilizarea mult mai usoara decat in variantele precedente.