In perioada 18-29 mai, utilizatorii Vodafone Romania vor putea pre-comanda online, prin Call Center, in magazine proprii sau ale partenerilor, noul smartphone Samsung Galaxy S III, ce functioneaza cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich (4.0), a anuntat luni operatorul de telefonie. Compania a anuntat de asemenea ca versiunea de 32 GB a acestui smartphone va fi disponibila, in exclusivitate pentru Romania, utilizatorilor Vodafone. Nu au fost oferite detalii legate de pret.

Galaxy S3Foto: Samsung

In anuntul operatorului de telefonie se mai spune ca timp de un an, utilizatorii vor beneficia de trafic dublu de date, pentru extraoptiunile de internet pe mobil ce includ 500MB, 1GB si 1,5GB, la abonamentele incheiate pe o durata de 24 de luni.

Samsung Galaxy S III, disponibil in versiunile cu carcasa alba si albastra, imbina tehnologia avansata dezvoltata de Google si cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiaza de experienta oferita de display-ul de 4,8” HD Super AMOLED, cu o rezolutie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), sustinut de un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz.

Smartphone-ul dispune de o camera principala echipata cu un senzor de 8MP, precum si de o camera frontala, de 1,9MP, capabila de inregistrare HD la 30 fps. Software-ul de fotografiere a telefonului permite recunoasterea faciala, iar terminalul este capabil sa sincronizeze imaginile din galeria foto cu profilul prietenilor din retelele sociale.

Saptamana trecuta, Cosmote Romania si Germanos au anuntat ca vor incepe sa vanda acest telefon la sfarsitul lunii mai la un pret de 2.729 lei (TVA inclus) fara abonament, necodat. Terminalul poate fi pre-comandat, incepand de marti, 8 mai, pe site-ul Germanos.

Orange a anuntat anterior ca va vinde acest telefon la preturi incepand de la 299 euro impreuna cu abonament de 36 de euro timp de 2 ani. Fara contract, terminalul este vandut de Orange la un pret de 621,24 euro (TVA inclus).