Primaria Bucuresti vrea sa cumpere servicii de inchiriere, amplasare si intretinere de toalete, un contract estimat la 62,5 milioane lei (fonduri publice)

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Luni, 9 iulie 2012, 16:52 Economie | Consumator

Toaleta publica automata in Bucuresti
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei
 documente
(09 Iul 2012) PDF, 211KB
Primaria Municipiului Bucuresti a lansat o licitatie deschisa pentru inchirierea, amplasarea si intretinerea toaletelor automate racordabile la reteaua de canalizare si electricitate, precum si a toaletelor ecologice mobile, un contract pe o durata de 4 ani, conform unui anunt publicat sambata in Sistemul Electronic de achizitii Publice (SEAP). Valoarea estimata a acestuia depaseste 62,5 milioane lei (fara TVA) - fonduri bugetare.

Licitatia nu se va desfasura electronic, ci offline. Pentru a participa la licitatie, operatorii economici interesati trebuie sa faca dovada unei cifre de afaceri medii pe ultimii 3 ani de minimum 11 milioane lei. La capacitatea tehnica, ofertantii trebuie sa depuna o declaratie privind lista principalelor servicii similare prestate in ultimii 3 ani.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 29.08.2012. Acesta este de altfel, termenul limita si pentru primirea ofertelor si deschiderea acestora.

Conform datelor din Caietul de Sarcini (vezi documentul atasat) se estimeaza ca pe durata intregului acord-cadru ar putea fi solicitate maximum 400 de toalete automate racordabile, 2200 toalete ecologice mobile ce vor fi amplasate permanent, precum si maxim de 800 toalete ecologice mobile ce vor fi amplasate temporar. De asemenea se mai estimeaza ca ar putea fi solicitate si 200 de toalete ecologice mobile pentru persoane cu dizabilitati fizice.

In luna mai a anului trecut, oficialii primariei Bucuresti au precizat pentru HotNews.ro ca pana la acel moment amplasasera in Bucuresti, 28 de toalete publice automate. Pentru inchirierea si intretinerea unei singure astfel de toalete, Primaria plateste 10.700 de euro pe an. Firma care inchiriaza toaletele, Comex Rom SRL, avea un contract cu primaria pe patru ani care expira in martie 2012.Citeste mai multe despre   Material sustinut de Julius Meinl

Doar furând meserie, merge. N-ai cum - Loredana Groza, interviu în turneul ADOR

Un interviu luat în miez de noapte, în mașina care ne aducea la București, prin viscol și ceață. O întoarcere în timpul albumului Atitudine. Este momentul reinventării, momentul în care Loredana Groza a realizat că altfel nu se poate. Că totul depinde de ea. compoziția, cântarea, re-creerea. Partea a doua a reportajului de turneu Ador. Prima parte, "Lori din Onești, Ador la Ploiești", poate fi văzută AICI.

986 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Oare cine? (Luni, 9 iulie 2012, 17:13)

  Buzunarul Gol [anonim]

  Am auzit ca zarurile au fost aruncate, iar Romprest (Walter Florian) se pare ca va mai castiga un contract baban. Train in Romania. :)
 • 0 (0 voturi)    
  La banii astia (Luni, 9 iulie 2012, 17:17)

  Caragiale [anonim]

  se fac toalete de 5 stele . da nu mai se pot fura banii dupa. cel mai cinstit primar incepe sa dea tunuri.are balta peste si bucurestiul gaini de jumulit.sa se sature bucurestenii acum de primar .le el primar.au vocatie de fraeri bucurestenii .de-ai dracului .vor ei sa se lase furati.ce va bagati voi?Unde sunt consilierii opozitiei care stiu si trebuie sa stie ce se intampla in primarii?de ce tac?


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică