RCS&RDS a anuntat vineri ca urmatoarele trei sezoane (august 2012 - mai 2015) ale competitiilor de fotbal UEFA Champions League si Europa League, care incep in aceasta luna, vor fi transmise in direct inclusiv online. Competitiile vor putea fi vazute nu numai de abonatii Digi TV, ci si de toti abonatii la internet fix si mobil ai operatorului de cablu fara alt cost suplimentar. Operatorul a mai anuntat ca incepand de sambata, 11 august, va schimba si identitatea vizuala a televiziunii proprii de sport, Digi Sport, cu ocazia implinirii a trei ani de emisie.

  • "Telespectatorii Digi Sport sunt alaturi de noi de 3 ani (...) Vrem sa ii rasplatim cu doua supercompetitii, care incep in aceasta luna si pe care le vom transmite in direct inclusiv online, pe www.digisport.ro si pe m.digisport.ro. Deci vor putea viziona aceste competitii nu numai abonatii Digi TV, ci si toti abonatii la internet fix si mobil ai RCS & RDS", a declarat George Dobre, Redactor Sef Digi Sport.

RCS&RDS a lansat in anul 2009 doua canale TV proprii de sport - Digi Sport si Digi Sport Plus. In 2010, s-a lansat emisia in format High-Definition (HD), cu Digi Sport HD. In 2011 operatorul a crescut numarul de canale si le-a redenumit - Digi Sport 1, Digi Sport 2 si Digi Sport 3, iar in 2012 a lansat cel de-al doilea canal in format HD: Digi Sport 2 HD.

Prin cele trei canale TV de sport, telespectatorii pot urmari Liga 1 din Romania, Premier League din Anglia, Primera Division din Spania, Serie A Italia, Formula 1, Moto GP, tenis, atletism, handbal, baschet, hochei, box, gimnastica, judo, polo, etc.

Anul trecut, RCS&RDS a inregistrat o cifra de afaceri de 478,7 milioane euro (2,02 miliarde lei), in crestere cu 14,4% fata de anul anterior si o pierdere neta de 2,95 milioane euro (12,5 milioane lei), in scadere cu 82,2% fata de anul 2010, conform datelor de la Ministerul de Finante.