Firma brasoveana Visual Fan, care vinde terminale sub marca Allview, a anuntat joi semnarea unui parteneriat cu Gameloft, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de jocuri pentru dispozitive mobile, prin care anumite jocuri au fost optimizate si pot fi descarcate pe doua dintre smartphone-urile companiei romanesti. Compania sustine ca treptat jocurile Gameloft vor fi optimizate si pentru tablete.

Jocurile sunt disponibile prin intermediul magazinului Gameloft Live preinstalat si sunt optimizate pentru doua smartphone-uri Allview: modelele P4 DUO si P5 Alldro. Printre jocurile oferite se numara nume celebre din gama Gameloft precum: Asphalt 6, Modern Combat, N.O.V.A 2, Shark Dash etc.

"Pentru inceput cele mai distractive jocuri Gameloft se vor regasi pe smartphone-urile Allview, urmand ca treptat acestea sa fie optimizate si pentru tablete” a declarat Adrian Visan, Development Manager Allview.

Firma brasoveana Visual Fan, care vinde terminale sub marca Allview, a fost infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice.

Datele de la Ministerul de Finante indica faptul ca anul trecut afacerile companiei au scazut cu circa 4% pana la 8,8 milioane lei. Compania care a ajuns in prezent la circa 50 de angajati, a raportat insa un profit net de 215.101 lei, in crestere cu 8,5% fata de anul 2010.