Euroweb Romania, partea a grupului de telecomunicatii Turk Telekom, planuieste sa investeasca in 2013 pana la 12 milioane de euro in dezvoltarea infrastructurii si in optimizarea portofoliului de produse si servicii, a anuntat luni compania. Tot in cursul anului viitor, compania care are in prezent 85 de angajati, intentioneaza sa-si mareasca personalul cu pana la 20%.

"In ciuda climatului economic dificil, Euroweb a reusit anul acesta sa inregistreze o crestere organica de aproximativ 5%. Acest fapt a determinat compania mama sa bugeteze pentru anul viitor investitii de pana la 12 milioane de Euro. Daca vom gasi proiecte interesante si viabile, avem posibilitatea sa investim chiar mai mult de atat. Principalul nostru obiectiv in viitorul apropiat este sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii din piata, iar pentru acest lucru suntem dispusi sa investim oricat este nevoie", a declarat Stuart Evers, CEO Romania.

Oficialul Euroweb Romania are asteptati mari in privinta afacerilor in ciuda faptului ca in Romania se practica cele mai scazute tarife de internet din Europa.

"Daca vom continua trendul din 2012, anul viitor ne asteptama sa inregistram o crestere a businesului de pana la 10%" a spus Stuart Evers.

Euroweb Romania, unul dintre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din Romania, furnizeaza solutii de comunicatii IP si Internet destinate segmentului de afaceri, precum si integrarea strategica a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP si video-telefonie.

Incepand cu anul 2010, actionarul principal al Euroweb Romania este Turk Telekom. Grupul Turk Telekom detine cea mai vasta infrastructura de telecomunicatii din Sud-Estul Europei, intrunind marci ca Pantel, Euroweb, TTNET, Argela, Innova, Sebit, Sobee, AssisTT. Turk Telekom este listata la Bursa din Istanbul sub indicativul TTKOM.