Romtelecom a anuntat luni ca, incepand cu data de 30 ianuarie 2013, Cristina Popescu, Director Comunicare, paraseste compania pentru a explora noi oportunitati in cariera. Cristina Popescu s-a alaturat Romtelecom in 2005 si pe parcursul celor 8 ani a avut o contributie semnificativa in promovarea si protejarea numelui si reputatiei brandului companiei, anunta operatorul de comunicatii.

Cristina PopescuFoto: Hotnews

Responsabilitatile sale vor fi temporar asumate de Ana Sisu, care este membru al echipei de comunicare din cadrul companiei.

Cristina Popescu s-a nascut in anul 1977, este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, si are o experienta de peste 10 ani in comunicare. In 2005, Cristina Popescu s-a alaturat echipei Romtelecom ca Manager Relatii cu Presa. Din anul 2006 a devenit Director Relatii Publice, iar de la inceputul anului 2011 raporta Directorului General de pe pozitia de Director Comunicare.

  • UPDATE Cristina Popescu: Am acceptat sa coordonez comunicarea corporativa a grupului Danone in Romania, Bulgaria si Grecia

"Am acceptat pozitia de Manager Comunicare Corporativa zona SEE (Corporate Affairs Manager), in echipa Danone Romania, de la finalul lunii ianuarie 2013. (...) De pe pozitia de Manager Comunicare Corporativa voi coordona comunicarea corporativa a grupului in Romania, Bulgaria si Grecia", a declarat pentru HotNews.ro Cristina Popescu.

Romtelecom a inregistrat un profit operational (EBIT) de 11,5 milioane euro in cel de-al doilea trimestru din acest an, fata de o pierdere operationala de 12 milioane euro in acelasi trimestru al anului trecut, conform datelor grupului elen OTE. In aceeasi perioada de referinta, veniturile companiei au depasit 156,3 milioane euro, in scadere cu 5,9% fata de acelasi trimestru din 2011.