Incepand de luni, 8 aprilie, doua smartphone-uri de top, compatibile 4G, respectiv HTC One si Samsung Galaxy S4, pot fi precomandate in magazinul online al Orange, a anuntat operatorul de telefonie. Ambele terminale pot fi achizitionate la preturi recomandate de 269 euro (TVA inclus) si respectiv 299 euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Pantera 39 (39 euro/luna). Cele doua telefoane vor fi prezente si in magazinele Orange din tara la finalul acestei luni. Anuntul oficial al Orange confirma informatia publicata in premiera saptamana trecuta de HotNews.ro referitoare la faptul ca HTC One va fi vandut de acest operator la un pret de la 269 euro impreuna cu abonamentul Pantera 39 si la un pret de pana la 599 de euro fara abonament.

HTC OneFoto: Hotnews

Cele doua preturi recomandate de Orange sunt impreuna cu abonamentul Pantera 39 pe o perioada de 2 ani.

Conform datelor de pe site-ul Orange, HTC One si Galaxy S4 vor putea fi cumparate la preturi incepand de la 239 de euro si respectiv 249 de euro, impreuna cu Abonamentul Pantera 49 (49 euro/luna, inclusiv TVA) pe o perioada de 2 ani.

Livrarea Samsung Galaxy S4 se va face incepand cu data de 29 aprilie, in timp ce livrarea HTC One se va face incepand cu data de 2 mai. Fara abonamente, ambele terminale vor fi vandute la un pret de 599 euro (TVA inclusa)

  • "Daca le achizitioneaza impreuna cu abonamentele Pantera 39 si Pantera 49, clientii vor beneficia de trafic nelimitat pe mobil la viteze 4G/H+, in zonele de acoperire", se arata in comunicatul Orange.

Potrivit anuntul facut luni, cei care aleg sa achizitioneze online cele doua terminale in perioada precomenzilor vor primi cadou o baterie externa, in limita stocului disponibil, urmand ca la finalul lunii aprilie 2013 telefoanele sa fie prezente si in magazinele Orange din tara.

Smartphone-ul HTC One bazat pe sistemul de operare Android Jelly Bean customizat cu HTC Sense 5 este dotat cu un procesor Qualcomm - Snapdragon- 600 Quad-Core de 1,7 GHz si are o memorie interna de 32 GB. Cu o carcasa eleganta din aluminiu ce integreaza doua difuzoare stereo frontale si amplificatoare Beats Audio, un ecran de 4,7 inchi cu rezolutie Full HD si o camera UltraPixel ce capteaza cu 300% mai multa lumina, HTC One ofera o experienta superioara de utilizare celor care vor sa isi revada amintirile din vacante.

Samsung GALAXY S4 are la baza un sistem de operare Android Jelly Bean cu procesor Qualcomm - Snapdragon- 600 Quad-Core de 1,9 GHz. Camera principala de 13 MP si cea frontala de 2 MP pot fi folosite in acelasi timp pentru crearea unui film video.

Cele doua telefoane sunt compatibile cu tehnologiile HD Voice si NFC, permit acces Wi-Fi si orientare prin GPS.