Incepand de marti, smartphone-urile Samsung Galaxy S4 si HTC One pot fi precomandate de la retailerul Germanos, la preturile de 2.699 lei (TVA inclus), respectiv 2.499 lei (TVA inclus), fara conectare, au anuntat reprezentantii retailerului. De asemenea, cele doua terminale vor fi disponibile si in portofoliul Cosmote, de la inceputul lunii mai (Samsung Galaxy S4), respectiv de la jumatatea lunii mai (HTC One), cand vor fi anuntate si preturile impreuna cu planurile tarifare dedicate.

HTC OneFoto: Hotnews

Cele doua terminale pot fi precomandate aici si aici.

Saptamana trecuta, Orange Romania a anuntat ca cele doua smartphone-uri de top, compatibile 4G, respectiv HTC One si Samsung Galaxy S4, pot fi precomandate in magazinul online al Orange. Ambele terminale pot fi achizitionate la preturi recomandate de 269 euro (TVA inclus) si respectiv 299 euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Pantera 39 (39 euro/luna). Cele doua telefoane vor fi prezente si in magazinele Orange din tara la finalul acestei luni. Anuntul oficial al Orange confirma informatia publicata in premiera de HotNews.ro referitoare la faptul ca HTC One va fi vandut de acest operator la un pret de la 269 euro impreuna cu abonamentul Pantera 39 si la un pret de pana la 599 de euro fara abonament.

Smartphone-ul HTC One bazat pe sistemul de operare Android Jelly Bean customizat cu HTC Sense 5 este dotat cu un procesor Qualcomm - Snapdragon- 600 Quad-Core de 1,7 GHz si are o memorie interna de 32 GB. Cu o carcasa eleganta din aluminiu ce integreaza doua difuzoare stereo frontale si amplificatoare Beats Audio, un ecran de 4,7 inchi cu rezolutie Full HD si o camera UltraPixel ce capteaza cu 300% mai multa lumina, HTC One ofera o experienta superioara de utilizare celor care vor sa isi revada amintirile din vacante.

Samsung GALAXY S4 are la baza un sistem de operare Android Jelly Bean cu procesor Qualcomm - Snapdragon- 600 Quad-Core de 1,9 GHz. Camera principala de 13 MP si cea frontala de 2 MP pot fi folosite in acelasi timp pentru crearea unui film video.

Cele doua telefoane sunt compatibile cu tehnologiile HD Voice si NFC, permit acces Wi-Fi si orientare prin GPS.