Vodafone a anuntat miercuri lansarea unei campanii de shopping in genul Black Friday, pentru a-si promova noile pachete de comunicatii RED. Astfel, vineri, pe 26 aprilie, in toata reteaua magazinelor operatorului, cei interesati pot achizitiona, promotional, orice smartphone cu o reducere de pana la 200 de euro, impreuna cu aceste abonamente. Astfel, smartphone-uri de top precum Sony Xperia Z, BlackBerry Z10, Nokia Lumia 920 si iPhone 5, pot fi cumparate la 0 euro impreuna cu un abonament lunar de 65 de euro (RED 65) pe o perioada de doi ani. In prezent, operatorul vinde iPhone 5 (16 GB) la abonamentul mentionat la un pret de 199 euro.

iPhone 5Foto: Apple

Conform informatiilor companiei, clientii noi si existenti care opteaza pentru abonamentul RED 29 pe doi ani beneficiaza de o reducere de pana la 50 de Euro la smartphone-urile din portofoliul Vodafone.

Utilizatorii care aleg RED 45 pe doi ani primesc un discount de pana la 100 Euro din pretul smartphone-urilor, in timp ce reducerea pentru cei care semneaza un contract RED 65 pe doi ani ajunge la 200 Euro.

Astfel, abonatii RED 65 vor putea achizitiona la 0 Euro smartphone-uri de top precum Sony Xperia Z, BlackBerry Z10, Nokia Lumia 920 si iPhone 5, din toate magazinele Vodafone si ale partenerilor, precum si online, pe www.vodafone.ro.

Vodafone a lansat in urma cu doua saptamani trei noi pachete RED, care ofera minute si mesaje text nelimitate in orice retea, impreuna cu mai multe beneficii:

  • RED 29 include minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 Euro/luna;
  • RED 45 ofera utilizatorilor minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, totul pentru 45 Euro/luna;
  • RED 65 aduce apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spatiu de stocare Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 65 Euro/luna.

Toate abonamentele includ trafic de Internet mobil la viteze de pana la 43,2 Mbps.

Rezultatele financiare al Vodafone la sfarsitul anului 2012:

Vodafone avea peste 8,12 milioane clienti (SIM-uri valabile) in Romania la sfarsitul anului trecut, in scadere cu 2,4% fata de sfarsitul anului 2011. In ultimul trimestru din 2012, veniturile Vodafone au crescut cu 27% fata de aceeasi perioada a anului anterior si cu 8,6% fata de trimestrul anterior, pe fondul adoptiei crescute de smartphone-uri si de servicii de internet mobil.