Cosmote a anuntat marti introducerea unor beneficii la planul tarifar No Limit care permite minute nelimitate atat in tara cat si in afara. Astfel, cine isi face acest abonament pe o perioada de doi ani poate sa cumpere la 1 leu smartphone-urile Huawei U8850 Vision, Nokia Lumia 610, Nokia Lumia 800, Samsung Galaxy Chat, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Galaxy Ace Duos, Samsung Galaxy S Duos si ZTE Grand X In. Tot marti, Romtelecom ca toti clientii existenti de voce care detin abonamente cu minute incluse pot comunica nelimitat, atat la nivel national, cat si international, fara costuri suplimentare.

Fostul Romtelecom, absorbit de OrangeFoto: Romtelecom

Planul tarifar No Limit al Cosmote ofera minute nationale/internationale zona 1 nelimitate, minute nelimitate in retea, SMS-uri nelimitate in retea, minute nelimitate in reteaua Romtelecom, MMS-uri nelimitate in retea, apeluri video nelimitate in retea si 500 MB pentru 31 euro (TVA inclus), furnizand o experienta completa de comunicare mobila.

Mai mult, clientii care doresc sa se bucure de apeluri video nationale au posibilitatea de a-si completa beneficiile incluse in abonamentul No Limit si, de asemenea, de a primi o reducere suplimentara la achizitionarea unui smartphone prin intermediul unei game de extraoptiuni. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

De cealalta parte, Romtelecom a anuntat marti ca toti clientii de voce care detin abonamente cu minute incluse vor beneficia automat de convorbiri nelimitate in reteaua Romtelecom si Cosmote, in toate retelele fixe, la nivel national, dar si la nivel international, in functie de tipul de abonament. Aceasta initiativa nu implica niciun cost suplimentar din partea clientilor si nicio obligatie contractuala fata de companie.

  • "Ceea ce e extraordinar la aceasta schimbare e faptul ca abonatii vor avea facturi mai mici, chiar daca vor vorbi mai mult, si ca nu este vorba despre o oferta promotionala, ci de un beneficiu pe o perioada nelimitata", a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential in cadrul Romtelecom.

De minute nelimitate beneficiaza si clientii care detin abonamente cu minute incluse din vechiul portofoliu, fara niciun cost suplimentar si fara nicio obligatie contractuala.

Clientii noi vor putea opta pentru unul dintre aceste 3 abonamente cu minute incluse, disponibile, fie in pachete personalizabile care includ servicii de televiziune si internet, fie individual.