Orange a anuntat ca a introdus incepand de luni o noua optiune prin care abonatii beneficiaza de aceleasi tarife la apelurile efectuate chiar si atunci cand calatoresc in interiorul Uniunii Europene. Optiunea, numita Go Europe, este disponibila la pretul de 1 euro/ zi (TVA inclus) si va fi lansata sub aceeasi denumire in sapte tari europene in care Grupul Orange este prezent.

  • "Optiunea Go Europe poate fi activata de orice abonat Orange inainte sau in timpul calatoriei prin apel la Serviciul Clienti, contul online Orange sau Self-Care, precum si la Orange shop inainte de a pleca. Optiunea se taxeaza numai atunci cand se inregistreaza consum in roaming, iar tarifarea de roaming din ziua respectiva se va face conform optiunii: 0,15 euro/minut pentru apelurile efectuate, 0,08 euro/minut pentru apelurile primite, 0,062 euro/SMS si 0,28 euro/MB", se precizeaza in comunicatul operatorului de telefonie mobila.

Odata activata, optiunea Go Europe se mentine activa fara costuri suplimentare, pentru ca la urmatoarea calatorie in tarile Uniunii Europene clientii sa poata beneficia de aceleasi tarife reduse, pentru taxa de 1 euro/ zi.

Orange Romania a inregistrat in primele trei luni din acest an venituri in valoare de 219 milioane de euro, in scadere cu 1,4% fata de perioada similara a anului trecut, in baza comparabila. Eliminand impactul masurilor de reglementare, veniturile din servicii mobile ale Orange Romania au inregistrat o crestere de 1,3 % in primul trimestru din 2013 fata de perioada similara a anului anterior, crestere ce confirma evolutia pozitiva din 2012, sustine operatorul. La 31 martie 2013, Orange Romania avea 10.214.262 de clienti (n.a SIM-uri valabile), cu aproximativ 127.000 mai multi clienti decat la finalul lunii martie 2012.