​In timp ce premierul Victor Ponta anunta ca Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60.000 de posturi vacante din administratie, la Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI), condus de Dan Nica (PSD), au inceput procedurile pentru ocuparea functiilor vacante. Pe site-ul ministerului a fost publicat pe 21 iunie 2013, un anunt privind ocuparea a 35 de functii publice vacante din cadrul Ministerului pentru Societatea Informationala prin transfer la cerere de la o institutie a administratiei publice centrale.

Anunt de ocupare a unor functii vacante in MSIFoto: Captura MSI
  • "Persoanele interesate pot depune cererea de transfer, însoţită de un curriculum vitae în termen de 20 zile de la data publicării prezentului anunţ, la sediul Ministerului pentru Societatea Informaţională, b-dul Libertăţii nr. 14, sector 5, Bucureşti. Pentru relaţii suplimentare vă puteţi adresa Serviciului Management Resurse Umane, telefon (...) În situatia în care sunt depuse mai multe cereri de transfer se va organiza un interviu. Data, locul si ora sustinerii interviului se vor afisa după 20 de zile de la publicarea prezentului anunt, la sediul Ministerului pentru Societatea Informaţională si pe pagina de internet a institutiei", se mentioneaza in anuntul de pe site-ul Ministerului pentru Societatea Informationala (MSI).

HotNews.ro a solicitat acestui minister o explicatie in aceasta privinta. Vom publica raspunsurile imediat ce le vom primi.

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60.000 de posturi vacante, pastrate in urma aplicarii principiului angajarii unui singur functionar la sapte posturi vacantate, a anuntat premierul Victor Ponta. "In acest fel, putem reveni la acea regula de 1 la 1", a precizat Ponta. Acesta da asigurari ca nu vor fi desfiintate posturile vacante din sanatate si educatie.

Citeste si:Victor Ponta: Desfiintam 60.000 de posturi vacante din administratie. Astfel, vom reveni la angajari dupa regula "unu la unu"