Orange a lansat joi noi abonamente, denumite Tigru, care includ minute nationale si internationale, SMS-uri nationale, trafic de internet inclus si spatiu de stocare in Orange Cloud, la tarife lunare cuprinse intre 8 si 30 de euro (TVA inclus). Abonamentul lunar de 30 de euro include minute nationale si internationale pentru apeluri catre retelele fixe nelimitate, precum si SMS-uri nationale nelimitate, plus 500 MB trafic de internet pe mobil si acces nelimitat la Portalul Orange pe mobil. Orange se aliniaza astfel ofertelor cu minute nelimitate, indiferent de retea, introduse pentru prima data de Cosmote, in vara anului trecut, si apoi si de Vodafone, in primavara acestui an.

Mai multe detalii despre noile abonamente Tigru ale Orange - aici.

Cosmote a lansat in premiera pe piata un astfel de abonament in vara anului trecut, la un tarif de 31 de euro pe luna pentru pentru o perioada contractuala de 12 luni. Abonamentul permite comunicare de voce nelimitata (minute nationale si internationale in zona 1 (retele fixe Europa, retele fixe si mobile SUA, Canada si Israel), minute in retea, minute pentru apel video si minute catre reteaua Romtelecom), comunicare prin mesaje nelimitata (SMS-uri si MMS-uri in retea) si 500 MB trafic de date.

La acest tarif, Cosmote ofera si telefoane la pretul de 1 euro. Daca ai deja un telefon si nu doresti sa alegi unul nou, cei interesati pot opta pentru abonamentul Cosmote No Limit Avantaj, care are aceleasi beneficii incluse la un tarif de 24,8 euro/luna.

Vodafone a fost al doilea operator mobil care a intrat in cursa minutelor nelimitate indiferent de retea, in luna aprilie din acest an, cand a lansat trei pachete de comunicatii, numite RED, care includ abonamente cu minute si SMS-uri nelimitate, trafic de internet mobil inclus, aplicatii gratuite, spatiu de stocare cloud si smartphone-uri de top la preturi de 1 euro. Cel mai ieftin pachet costa 29 de euro pe luna.