Toti cei care doresc sa transfere bani cash, in RON sau in EUR, in tara sau in strainatate, prin serviciul MoneyGram, pot intra si depune banii in cel mai apropiat magazin Orange shop, atat in timpul saptamanii, cat si pe durata weekendului, magazinele Orange shop stradale fiind deschise si dupa ora 18.00, iar cele din galeriile comerciale avand program pana la ora 22.00, inclusiv in zilele de sambata si duminica, a anuntat joi operatorul de telefonie mobila.

  • "(..) am observat ca numarul tranzactiilor inregistrate pe durata weekendului sunt cu 50% mai mari fata de zilele obisnuite din cursul saptamanii, iar tranzactiile in interiorul tarii si-au dublat numarul de la inceputul acestui an", a declarat Irina Matea, manager de proiect in cadrul Orange Romania, referitor la motivele introducerii acestui serviciu.

Conform informatiilor companiei, serviciul este o premiera in industria telecomunicatiilor din Romania, Orange fiind singurul operator care a introdus un serviciu de transfer international de bani cash. Acesta este disponibil in Orange shop din toata tara, pe toata durata programului de functionare, iar banii pot fi ridicati in RON sau EUR, in functie de optiunea expeditorului. Banii trimisi in afara tarii pot fi ridicati in moneda tarii respective sau in alta valuta disponibila. Pentru a transfera bani, utilizatorii nu au nevoie de cont bancar sau de card de debit ori de credit si nu trebuie sa fie clienti Orange.