Posta Romana organizeaza o licitatie deschisa pentru achizitia unui numar total de 35 de autoutilitare noi prin contractarea unei finantari de tip leasing financiar pentru o perioada de 36 de luni (cu dobanda fixa si avans zero), servicii de intretinere pe intreaga perioada de leasing (pentru o limita de 100.000 km), precum si servicii de asigurare CASCO pentru 3 ani si servicii de asigurare RCA pentru 1 an, potrivit unui anunt postat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Valoarea estimata a contractului este de 480.500 de euro (inclusiv TVA) si achizitia se va face din surse proprii.

La finalul perioadei de leasing achizitorul urmeaza sa-si exercite dreptul de optiune in sensul de a dobandi proprietatea asupra obiectelor in leasing, se mentioneaza in Caietul de sarcini (vezi detalii in documentul atasat).

Asigurarea CASCO incheiata pentru autoutilitare va acorda despagubiri pentru avarii produse in stationare sau in mers, cu fransiza zero, conform conditiilor de asigurare pe teritoriul Romaniei.

Criteriul de atribuire al contractului este pretul cel mai scazut. Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 04.10.2013. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 07.10.2013. in aceeasi zi va avea loc si deschiderea ofertelor.