ANCOM a publicat recent un studiu national privind calitatea serviciului de acces la Internet, studiu in care a analizat timpii de instalare, rezolvarea cererilor de la clienti sau nivelul de reactie la situatii de urgenta a jucatorilor din telecomunitatii.

Internet de la UPCFoto: UPC Romania

Rezultatele studiului arata ca, in ceea ce priveste cel mai important factor – timpul de instalare – UPC a reusit sa stabileasca in 2012 un nou record: instalarea serviciului de Internet s-a realizat in numai 2 zile si 6 ore, cu mult sub termenul de 30 de zile asumat de companie prin contract. Potrivit studiului, UPC Romania are si cel mai mare procent de solutionare a solicitarilor din partea clientilor – 99.75%.

In plus fata de instalarea rapida, UPC a creat Smart Teams – echipe speciale de experti care optimizeaza permanent procesele de instalare si testare si care ofera suport tehnic avansat pentru clientii sai.

UPC este operatorul telecom care a oferit in premiera clientilor din Romania o serie de tehnologii, printre care cea mai mare viteza de Internet prin cablu – 150 Mbps, dar si televiziunea HD si 3D, premiere care plaseaza tara noastra la standardele europene si mondiale.