Cosmote a lansat joi un nou portofoliu de abonamente cu internet nelimitat (viteza descreste dupa consumarea traficului recomandat), comunicare de voce nelimitata in retea - si catre reteaua Romtelecom, SMS-uri in retea nelimitate si minute nationale/internationale, care se reporteaza pentru luna urmatoare. Cel mai ieftin abonament lunar costa 8,8 euro si are un trafic recomandat de 100 MB, in care viteza de descarcare este de 21,6 Mbps, dupa care viteza de descarcare pentru traficul aditional scade la 32 Kbps.

Oficialii Cosmote RomaniaFoto: Hotnews
  • "Este o evolutie importanta in istoria Cosmote. Vrem sa fim numarul unu in servicii integrate fix - mobil si o singura companie cu venituri anuale de 1 miliard de euro", a declarat Nikolai Beckers, seful Cosmote si Romtelecom.

Mai multe detalii despre noile abonamente Cosmote - aici.

Operatorul de telefonie mobila Cosmote, parte a grupului elen OTE, a inregistrat venituri de 111,4 milioane de euro in trimestrul incheiat la 30 iunie 2013, in scadere cu 2,1%, in timp ce numarul de clienti (SIM-uri valabile) a scazut cu 6,1% pana la 6,03 milioane utilizatori.

In trimestrul doi din acest an, Cosmote Romania a inregistrat venituri in scadere dar EBITDA (castiguri operationale inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor) a crescut cu 3,4% comparativ cu acelasi trimestru al anului anterior. Marja EBITDA a atins 27% in trimestrul incheiat la 30 iunie 2013, in crestere cu 1,4 puncte procentuale fata de trimestrul similar din 2012.