Ministerul Comunicatiilor va primi in administrare spatii dintr-un imobil al Fiscului evaluate la aproape 30 milioane de lei

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Vineri, 17 ianuarie 2014, 12:19 Economie | Telecom

 documente
(17 Ian 2014) PDF, 81KB
(17 Ian 2014) PDF, 58KB
Avand in vedere spatiul insuficient in care isi desfasoara activitatea, Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI) va primi in administrare spatii dintr-un imobil aflat in domeniul public al statului, evaluate la aproape 30 milioane lei, si administrate momentan de Fisc (ANAF), potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern. In prezent, MSI functioneaza cu un numar de 162 de posturi, functionarii publici desfasurandu-si activitatea in spatii insuficiente, se precizeaza in nota de fundamentare.

 • "Pentru buna desfasurare a activitatilor specifice si pentru asigurarea conditiei de maxima operativitate, specifica domeniului de activitate este necesar extinderea spatiului in care Ministerul pentru Societatea Informationala isi desfasoara activitatea. De asemenea trebuie avut in vedere ca volumul documentelor este unul important si genereaza o lipsa de spatii necesare desfasurarii activitatii in conditii optime. In acest sens mentionam ca Ministerul pentru Societatea Informationala indeplineste rolul de Organism intermediar pentru promovarea societatii informationale, in vederea gestionarii fondurilor structurale si implementarii masurilor cuprinse in Programul operational sectorial pentru cresterea competitivitatii economice. Pentru gestionarea proiectelor depuse spre finantare se impune asigurarea spatiului  adecvat in vederea gestionarii  acestora.
 • Prin urmare, avand in vedere spatiul insuficient in care isi desfasoara activitatea Ministerul pentru Societatea Informationala propunem trecerea spatiilor din imobilul situat in b-dul Libertatii, nr.14, sector 5, Bucuresti din administrarea Ministerului Finantelor Publice - Agentia Nationala de Administrare Fiscala (n.a in administrarea MSI)", se arata in nota de fundamentare a proiectului de Hotarare de Guvern supus dezbaterii publice pe site-ul MSI.

Conform proiectului de HG, predarea - preluarea partilor de imobil transmise se face pe baza de protocol incheiat intre partile interesate, in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.

Vezi detalii despre imobilul in cauza in proiectul de HG atasat articolului.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Julius Meinl

Trebuie sa cauti si altceva decat mici si bere pe Valea Prahovei si tv de proasta calitate - VIDEOinterviu Formatia Trei Parale, ”pe viata si pe creatie”

“Tu, fetico bălăoară și cu ochi căprii,/ Ce te ții așa măreață? Crezi că nu te știu?/ Mă-ta e spălătoreasă, tac-tu-i sacagiu, / Și tu ești chiftilăreasă-n strada Cișmigiu.” Sa fie viata numai atat, zic eu, si “Chiftilareasa” de la Trei Parale te baga-n boala. I-auzi: “Dau in stanga, dau in dreapta, buzunaru-i plin” - cantare de mandrie, oftica si prejudecata. Intai te loveste interpretarea jucausa, trufasa si monotona. Apoi versul. Numai atat sa fie, cum spun, si vrei sa vezi laboratorul de creatie al celor de la Trei Parale. Vino si tu acum intr-un apartament din mahalaua Ozanei. Florin si Beatrice Iordan, Mihai Balabas ne in-canta cantand si initiindu-ne cum se petrece viata noastra. Incepe! Ca din cimpoi, ca din caval este piesa cu care începem firul poveștilor. Vezi prima parte a VIDEOinterviului Trei Parale.

593 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Fara importanta... (Vineri, 17 ianuarie 2014, 13:23)

  Precup [utilizator]

  Sunteti pe faza la ce face Guvernul si asta e bine.

  Insa, daca verificati putin, veti vedea ca spatiile sunt in aceeasi cladire unde functioneaza si acum ministerul comunicatiilor. Pur si simplu le-au mai alocat niste camere (birouri).

  Cred ca nici macar nu merita un articol aceasta schimbare.


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri