Romtelecom a anuntat vineri ca incepand din 14 martie permite acces contra cost la exclusivitatile Dolce Sport din portalul video DolceTV.ro indiferent de reteaua din care se acceseaza aceasta platforma. Astfel, meciul Simonei Halep cu Agnieszka Radwanska, transmis in direct si in exclusivitate la Dolce Sport 1 si Dolce Sport HD, in aceasta noapte, incepand cu ora 03:30, poate fi vazut in direct pe internet si de clientii altor retele la un tarif de 1,5 euro plus TVA. Plata pentru accesul la continut se poate face prin SMS sau online, cu orice card bancar.

Acces contra cost pe DolceTV.ro si pentru clientii altor retele telecomFoto: Hotnews
  • "Indiferent de reteaua din care acceseaza www.dolcetv.ro sau utilizeaza aplicatia Dolce Mobile TV, doritorii vor putea urmari online competitii transmise in exclusivitate pe Dolce Sport, precum Formula 1, WRC, Turneul celor 6 Natiuni, dar si Indian Wells, Fed Cup, Davis Cup si unele turnee din WTA Premier Events, Campionatele de Fotbal si Baschet ale Greciei si multe altele. Meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, din campionatele Italiei si Frantei, din cupele Angliei si Frantei, din Liga Campionilor la handbal masculin si feminin sunt, de asemenea, disponibile in portalul DolceTV.ro.
  • In aceasta noapte, incepand cu ora 03:30, Simona Halep joaca in semifinalele de la Indian Wells cu Agnieszka Radwanska (a doua favorita a turneului si numarul 3 mondial). Competitia transmisa in direct si in exclusivitate la Dolce Sport 1 si Dolce Sport HD poate fi urmarita si online pe www.dolcetv.ro. Finala va fi transmisa in direct duminica de la ora 21:00. Pasionatii de tenis mai au la dispozitie in exclusivitate Davis Cup si Fed Cup, dar si unele turnee din WTA Premier Events si ATP 500 Series", se arata in comunicatul Romtelecom.

Accesul la continutul DolceTV.ro este gratuit pentru utilizatorii care folosesc o conexiune de internet de la Romtelecom sau NextGen, ori acceseaza aplicatia Dolce Mobile TV cu o conexiune 3G de la COSMOTE Romania. Cei care se conecteaza din alte retele pot opta pentru unul dintre cele doua tipuri de abonament - 1,5 Euro+TVA pentru o zi sau 4 Euro+TVA pentru o luna de acces. Plata pentru accesul la continut se poate face prin SMS sau online, cu orice card bancar.

UPDATE Dupa ce Romtelecom a anuntat vineri ca permite accesul contra cost la exclusivitatile Dolce Sport, inclusiv la meciul Simonei Halep cu Agnieszka Radwanska, pe platforma online Dolcetv.ro, mai multi cititori HotNews.ro au semnalat ca desi au platit 5 euro pe abonament, nu au primit acces la continut. Din cele testate de noi, lucrurile se verifica cel putin din reteaua UPC. Pe de alta parte, unii sustin ca din reteaua RCS&RDS meciul Simonei a putut fi vazut fara probleme pe Dolce TV.