Sustinem o alocare importanta financiara pentru Romania pentru sectorul ITC din fondurile UE aferente exercitiului financiar 2014-2020 si am propus Ministrului Fondulurilor Europene si voi propune Primului Ministru ca limita minima sa fie de 850 milioane de euro interventie pentru sectorul ITC, fonduri comunitare, fara cofinantare nationala si fara TVA, a declarat marti Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala. Miercuri in sedinta de Guvern va avea loc o dezbatere pe marginea urmatorului draft de acord de parteneriat pentru absorbtia fondurilor UE din exercitiul financiar 2014-2020, a mai spus Cotovelea.

Razvan Cotovelea si Dan NicaFoto: Hotnews

"Acesta este un nivel minim de raspuns pe care il dorim pentru sector si pentru modernizarea intregului spectru administrativ economic din tara noastra", a spus Razvan Cotovelea, in cadrul unei conferinte organizate de Mediafax.

Romania este obligata sa transmita versiunea oficiala a acordului de parteneriat pentru absorbtia fondurilor UE din exercitiul financiar 2014-2020 pana pe 22 aprilie 2014.