Informatiile publicate miercuri de jurnalistul Robert Turcescu pe contul sau de Facebook, referitoare la o presupusa vanzare a operatiunilor de cablu, telefonie si internet ale RCS&RDS catre Vodafone, "sunt complet false, neavand nicio baza reala", arata compania RCS&RDS intr-un comunicat de presa difuzat joi.

Comunicatul RCS&RDS:

"Informatiile postate de jurnalistul Robert Turcescu pe contul sau de Facebook privind o presupusa vanzare a operatiunilor de distributie prin cablu, telefonie si internet ale companiei RCS & RDS sunt complet false, neavand nici o baza reala.

Este regretabil faptul ca un jurnalist cu experienta lui Robert Turcescu raspandeste cu atata usurinta si lipsa de responsabilitate zvonuri care ne pot crea importante daune materiale si de imagine, fara a verifica aceste asa-zise informatii si fara ca macar sa ceara si un punct de vedere din partea companiei RCS & RDS."

Robert Turcescu scrisese pe pagina sa de Facebook:

  • "O informatie pe care o public aici in EXCLUSIVITATE (...): Vodafone e la un pas sa achizitioneze de la RCS-RDS distributia de cablu, plus operatiunile de telefonie si date! Intre cele doua companii a fost semnat un precontract, iar tranzactia finala se invirte in jurul sumei de 1-1,5 miliarde de euro. (...)"

Miercuri, reprezentantii Vodafone declarasera pentru HotNews.ro ca nu fac niciun comentariu pe aceasta tema, in timp ce reprezentantii RCS&RDS nu au putut fi contactati pe parcursul zilei de ieri.