Vodafone Romania, al doilea mare operator local de telefonie mobila, a anuntat miercuri, 6 august, ca Lidia Solomon, Senior Manager Corporate Communications, va pleca din companie pentru a urma noi oportunitati de cariera. Lidia Solomon a facut parte din echipa Vodafone 13 ani, perioada in care a condus activitatea de PR si comunicare externa, inclusiv pentru Fundatia Vodafone Romania. Succesorul va fi anuntat in perioada imediat urmatoare.

Lidia SolomonFoto: Vodafone Romania
  • UPDATE Lidia Solomon a declarat pentru HotNews.ro ca isi va continua cariera intr-o alta industrie decat telecom, pe o functie la nivel international.

"Vodafone ii multumeste Lidiei pentru contributia ei deosebita la promovarea brandului si imaginii Vodafone. Lidia Solomon s-a alaturat Vodafone in iulie 2001, iar de atunci a ocupat mai multe roluri acoperind zonele de comunicare cu media, comunicare interna, brand si marketing PR, CSR, fiind, de asemenea, membru in Board-ul Fundatiei Vodafone Romania", se arata in comunicatul companiei.

Vodafone Romania, al doilea mare operator local de telefonie mobila, a pierdut peste 150.000 de clienti de servicii mobile in trimestrul incheiat la 30 iunie 2014 comparativ cu trimestrul similar din anul anterior, in timp ce consumul de date mobile a crescut cu 57%, arata datele publicate pe 25 iulie de grupul britanic de telefonie mobila.

Veniturile din servicii au scazut cu 9,8% pe baza organica, fata de acelasi trimestru al anului anterior, ca urmare a reducerii semnificative a tarifelor de terminare, cu 69%, intrata in vigoare la 1 aprilie 2014. Venitul mediu pe utilizator (ARPU) a scazut in trimestrul incheiat la 30 iunie la 5,9 euro, cel mai mic nivel de cand opereaza in Romania.