Romtelecom si Cosmote vor incepe sa opereze din 13 septembrie sub un nou brand Telekom Romania si vor lansa incepand de saptamana viitoare pachete de comunicatii all inclusive: comunicații mobile, internet, comunicații fixe și televiziune, toate pe o singură factură. In plus, se lanseaza si o noua platforma de televiziune prin internet, Telekom TV, care va putea fi accesata atat pe televizor cat si pe PC-uri, tablete si smartphone. Aplicatia Telekom TV va putea fi accesata pe internet si pe mobil din 1 octombrie de orice client indiferent de reteaua la care este abonat.

Romtelecom si Cosmote au trecut la brandul TFoto: Hotnews

Incepand de sambata, 13 septembrie, Romtelecom si Cosmote Romania vor comunica sub acelasi brand: Telekom Romania, in timp ce denumirile legale vor fi Telekom Romania Communications SA (in loc de Romtelecom SA), respectiv Telekom Romania Mobile Communications SA (in loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA). Costul rebranding-ului a fost de aproape 15 milioane de euro, au spus oficialii celor doua companii.

Ce va insemna rebrandingul pentru consumatori?

Cel mai scump pachet all- inclusive

Cel mai scump pachet all- inclusive

Foto: Hotnews

Acestia vor avea noi oferte comerciale Telekom prin intermediul magazinelor integrate fixe și mobile, al unui call-center unic, a unui nou website - http://www.telekom.ro/ – sau prin intermediul conturilor unice de social media active începând de sâmbătă, 13 septembrie.

Incepand de saptamana viitoare, se lanseaza oferte de comunicatii "nelimitate" All Inclusive, care cuprind pe langa toate tipurile de servicii si telefoane si tablete.

"Pe o singură factură, clienții Telekom Romania Communications S.A. se vor bucura de divertisment și comunicare de 4 ori nelimitat: pentru broadband mobil și fix, voce mobilă și fixă și, de asemenea, divertisment TV. Mai mult, toate pachetele Telekom Romania Communications S.A. vor include acces la noul Telekom TV interactiv, sub formă de servicii web și mobile", se arata in comunicatul Telekom Romania.

Oficialii prezenti la evenimentul de lansare nu au intrat in detalii de pret, insa ofertele care vor fi puse in vazare de saptamana viitoare se regasesc intr-o brosura oferita celor prezenti la eveniment. Cel mai scump pachet All Inclusive costa 444 lei, iar cel mai ieftin costa 91 de lei.

Pachetul ultra all inclusiv fix mobil costa 444 lei/98,66 euro si contine:

MOBIL

3 abonamente de mobil nelimitat cu:

-nelimitat minute internationale catre fix

- nelimitat minute si SMS-uri nationale

- 250 minute internationale catre mobil

- viteza 4G

-trafic nelimitat in aplicatiile Joyn si Telekom TV.

TELEVIZIUNE

- pana la 126de canale

Eurosport 360 online

- HBO Go, Maxpack, Extra Liga 1

- pachet online Disney Movies On demand + Mubi

- pana la 22 canale TV HD (pachet HD inclus)

Receiver HD si receveiver HD cu functie de inregistrare cu reducere 100%

INTERNET

- pana la 100 Mbps

-Norton Antivirus inclus

-router wireless inclus

VOCE

Nelimitat oricand minute in retelele iinternationale din UE (fix), SUA si Cabada (fix si mobil)

-nelimitat minute oricand in retelele nationale fixe si mobile si internationale din UE (fix), SUA si Canada (fix si mobil)

- telefon fara fir inclus.

In acest pachet sunt incluse si tableta Galaxy Tab 4 si un smartphne Galaxy Trend Lite.

Pachet All Inclusive 2

Pachet All Inclusive 2

Foto: Hotnews

Cel mai ieftin pachet 'nelimitat' cu servicii integrate fix si mobile (internet mobil si fix, telefonie mobila si fixa si televiziune) va costa 91 lei/20,09 euro si va include si un smartphone Allview A4 You.

Platforma de televiziune pe internet (IPTV) Telekom TV va contine sute de filme care vor putea fi inchiriate timp de 48 de ore si urmatite pe laptop, tableta sau smartphone. Daca ai si serviciul Telekom TV Interactiv, le poti vedea si direct pe televizor. Pretul este de la 9 lei/2 euro pe film.

Oficialii Telekom Romania au precizat ca noua platforma Telekom TV va putea fi accesata pe internet si pe mobil din 1 octombrie de orice client indiferent de reteaua la care este abonat.

Nikolai Beckers, seful Telekom Romania, a precizat la evenimentul de lansare, la care a participat si premierul Victor Ponta, ca in ultimii 5 ani pe piata locala a fost investit un miliard de euro si ca investitiile vor continua.