Dupa lansarea brandului Telekom Romania pe 13 Septembrie, noul portofoliu Telekom de servicii de telecomunicatii integrate a devenit disponibil pentru clientii persoane fizice, anunta compania. Noile pachete integrate Telekom Romania Communications S.A. includ pana la patru servicii si acces la platforma TV www.telekomtv.ro, disponibila de la 1 octombrie 2014.

"Toti clientii noi se pot bucura de o experienta integrata, optand pentru servicii de calitate disponibile pe o singura factura broadband mobil si fix, voce mobila si fixa si, de asemenea, divertisment TV. Acestea sunt livrate printr-o retea care asigura conexiuni de mare viteza prin intermediul tehnologiei 4G, care acopera mai mult de 50% din zonele urbane, respectiv FTTH (fibre to the home)", arata un comunicat al companiei.

Noile pachete integrate Telekom Romania Communications S.A. includ pana la patru servicii si acces la platforma TV www.telekomtv.ro, disponibila de la 1 octombrie 2014.

Pachetul recomandat include Mobile Unlimited si acces la Telekom TV sub forma de servicii web si mobile, Internel L si Voce M pentru 119 lei (26,42￯)/ luna cu urmatoarele beneficii:

Mobil nelimitat L

￯ Minute nelimitate internationale, pentru destinatii internationale fixe din Zona 1

￯ Minute si SMS-uri nelimitate nationale

￯ 250 de minute internationale pentru destinatiile mobile din Zona 2

￯ Trafic de Internet recomandat de 1,5 GB

￯ Viteza 4G inclusa

￯ Trafic nelimitat pentru aplicatia joyn by Telekom & TelekomTV

Televiziune L

￯ Pana la 126 canale TV, in functie de tehnologia disponibila

￯ Telekom TV sub forma de servicii web si mobile

￯ Eurosport 360 HD

￯ Pachetul online ￯Disney Movies On Demand￯

￯ Pana la 12 canale HD, in functie de tehnologia disponibila

Internet L

￯ Pana la 200 Mbps in functie de tehnologia disponibila

￯ Norton Antivirus gratuit pentru 2 luni

￯ Router Wireless inclus

Voce M

￯ Minute nelimitate oricand in retelele nationale fixe si cea Telekom Romania Mobile

￯ 200 de minute oricand in retelele nationale (fixe si mobile) si internationale in UE(fix), SUA si Canada (fix si mobil)

￯ Telefon fara fir

In functie de zona si tipul de telefon, clientii pot beneficia de viteza 4G, de Internet fix cu viteze de pina la 200Mbps in ariile cu acoperire FTTH si de pana la 126 de canale TV acolo unde sunt disponibile serviciile de televiziune interactiva si cablu digital. Grila TV din zonele cu acoperire FTTH include, de asemenea, canalele premium HBO, HBO Comedy& HBO HD, o solutie TV multi-room care ofera acces la o selectie de canale TV in format analog, in functie de oras.