Toti abonatii Orange TV au in lista lor de canale, fara plata unor taxe aditionale, Look Plus HD, care transmite o parte din meciurile Ligii 1, iar postul Look TV HD, care transmite restul meciurilor, este disponibil prin intermediul unei optiuni dedicate, cu acelasi nume, cu 2,5 euro/luna (TVA inclus), a anuntat miercuri operatorul de telefonie mobila. Orange a intrat in vara anului trecut pe piata TV din Romania, prin servicii transmise atat prin satelit cat si prin internet prin reteaua mobila 4G.

  • "De exemplu, clientii cu abonamentul Local HD, in valoare de 5 euro, vor putea viziona in continuare meciurile transmise pe Look Plus HD de pe televizor, laptop, tableta si smartphone. Daca activeaza si optiunea Look TV HD, vor putea urmari si acest canal si vor plati in total 7,5 euro (TVA inclus). Clientii existenti au acces la ambele canale, Look Plus HD si Look TV HD, pana la sfarsitul lunii octombrie, urmand ca ulterior Look TV HD sa fie disponibil celor care activeaza optiunea dedicata. Look Plus HD va ramane inclus in toate abonamentele Orange TV", se arata in comunicatul Orange.

In afara de Orange, meciurile din Liga 1 mai sunt transmise de catre UPC si Telekom Romania si pot fi vizionate si pe platforma online Seenow.