Mai multi utilizatori ai serviciilor de Mail si Messenger ai Yahoo! din Romania au semnalat joi catre HotNews.ro ca nu pot accesa serviciile de cateva ore bune. Cele mai mari probleme sunt se pare la serverele de mail, iar problema dureaza de cateva zile si nu este doar in tara noastra. Potrivit portalului Down Right Now, care monitorizeaza activitatea celor mai importate servicii din lume, Yahoo Mail este picat de peste trei ore, informeaza Adevarul.ro.

Probleme cu Yahoo Mail si MessengerFoto: Downrightnow.com
  • "Serverele de mail yahoo nu functioneaza de multe ore. Am incercat sa-mi accesez mailul de la mai multi operatori ficsi si mobili si de pe diferite dispozitive", semnaleaza joi un cititor HotNews.ro.

Personal nu pot accesa serviciul de Mail si nici pe cel de Messenger al Yahoo!, dar am si colegi carora cel putin serviciul de Messenger le functioneaza.

Si Adevarul.ro semnaleaza joi ca sunt probleme cu accesarea acestor servicii, lucru care dureaza de cateva zile si care nu se manifesta numai in Romania.

  • "Potrivit portalului Down Right Now, care monitorizeaza activitatea celor mai importate servicii din lume, Yahoo Mail este picat de peste trei ore. De asemenea, utilizatorii Yahoo Messenger au raportat ca serviciul nu functioneaza pe desktop. Pe Mac, sincronizat cu iMessage, Yahoo Messenger functioneaza. Potrivit Down Detector, 47% din utilizatori au raportat ca nu pot intra pe mail, 27% nu pot citi mail-urile primite, iar 25% nu pot trimite mesaje. Acum un minut, portatul Down Detector a primit mesaje din Bucuresti, Belgia, Sofia, Portugalia, Maroc, Cehia, Danemarca, Olanda, Franta, Marea Britanie", scrie Adevarul.ro.

yahoo-mail-not-working-november-2014

yahoo-mail-not-working-november-2014

Foto: Product-Reviews.net

Serviciul de Mail al Yahoo! a cazut din nou joi, 20 noiembrie, scrie si Product-Reviews.net, care semnaleaza ca problema este mai veche si vizeaza mai multe tari.

Marti, 18 noiembrie, echipa tehnica a Yahoo a lasat un mesaj pe pagina oficiala de Twitter, informand milioane de utilizatori ai serviciului de Mail ca problemele au fost rezolvate pentru majoritatea utilizatorilor si ca se incearca rezolvarea problemelor pentru toti utilizatorii de Yahoo Mail.