Marii operatori din telecomunicatii s-au pregatit si ei pentru Black Friday, eveniment care a inceput vineri, 21 noiembrie, dar care tine mai multe zile. Telekom Romania a anuntat inca din 10 noiembrie o campanie dedicata cu abonamente de comunicare nelimitata si telefoane, tablete si accesorii cu discount de pana la 70%, disponibile in perioada 21 - 23 noiembrie. Orange ofera in perioada 21-30 noiembrie puncte Thank You suplimentare si reduceri la abonamente, in plus fata discounturi la telefoane, tablete si accesorii. UPC vinde pachete de internet, televiziune si telefonie, impreuna cu o tableta, o consola Play Station sau un televizor la alegere. Vodafone a anuntat ca pregateste Black Week in perioada 24-30 noiembrie.

Black Friday in telecomFoto: Hotnews
 • Telekom Romania:

Grupul Telekom Romania, care reuneste fostele Cosmote si Romtelecom, a anuntat inca din 10 noiembrie startul campaniei sale de Black Friday pentru perioada 21-23 noiembrie.

Telekom Romania Mobile (fostul Cosmote) ofera abonamente de voce si date impreuna cu telefoane, tablete si accesorii cu discount de pana la 70%. Pe site-ul blackfriday.telekom.ro sunt listate vineri, 21 noiembrie, smartphone-uri precum LG G2 care costa 149 de lei (redus de la 699 lei) daca este cumparat impreuna cu un abonament nelimitat XXl pe 2 ani, la care se mai adauga si un voucher Germanos de 450 lei.

Un iPhone 4S are un pret redus de la 999 lei la 449 lei daca este cumparat impreuna cu un abonament nelimitat de voce L timp de 2 ani, la care se adauga si voucher-ul Germanos de 450 lei.

Clientii Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom) care aleg sa isi achizitioneze un pachet 3P (televiziune, Internet si telefonie fixa) vor primi un voucher ce ofera reducere pentru achizitionarea unei tablete. Abonatii ce vor opta pentru o oferta integrata (televiziune, Internet, telefonie fixa si mobila) vor beneficia de un voucher pentru achizitionarea unui televizor. Oferta este valabila in magazinele proprii Telekom si ale partenerilor sau accesand http://www.telekom.ro/.

Grupul mai anunta ca peste 400 de accesorii pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere foto, televizoare sau diferite electrocasnice sunt disponibile pe Germanos.ro si Clickshop.ro cu reduceri de pana la 70%. Fiecare comanda efectuata pe website-urile mai sus mentionate va fi insotita de o Cartela Telekom.

 • Orange Romania:

Orange, cel mai mare operator local de telefonie mobila, a dat vineri startul campaniei sale de Black friday, care va tine pana in 30 noiembrie 2014, ce include "puncte Thank You suplimentare si reduceri la abonamente, in plus fata de miile de produse cu discount - telefoane, tablete si accesorii".

Alte detalii din comunicatul de presa al Orange:

"Astfel, in perioada ofertei, vizitatorii site-ului www.orange.ro isi pot cumpara din magazinul online telefoane, tablete, accesorii si gadgeturi cu reducere de pana la 100% in limita stocului disponibil, indiferent daca sunt sau nu clienti Orange. Ei pot alege dintr-o gama larga de telefoane, printre care smartphone-uri de top ca Samsung Galaxy Alpha, Sony Xperia Z3, HTC One M8 cu pana la 100 euro reducere, iPad mini de la 49 euro, iPhone 5s cu 125 euro si peste 15.000 de accesorii si gadgeturi cu preturi incepand de la 1 euro.

In plus, la cumpararea de smartphone-uri compabile 4G si 4G+, punctele de fidelizare Orange Thank You valoreaza triplu. De exemplu, pentru un client care are puncte Thank You in valoare de 50 euro, intre 21-30 noiembrie acestea vor valora 150 de euro.

Clientii care activeaza sau prelungesc un abonament de Black Friday, in magazinul online, vor beneficia de o reducere de pana la 10 euro lunar pe perioada mentinerii abonamentului. Astfel, pentru un abonament Pantera de 41 euro, pretul online cu reducere va fi de numai 31 euro.

Clientii care doresc sa-si schimbe telefonul cu unul compatibil 4G, respectiv 4G+, sau sa achizitioneze un accesoriu in aceasta perioada din reteaua de magazine Orange vor beneficia, de asemenea, de oferta de tripla valoare a punctelor Thank You".

 • UPC Romania:

UPC Romania, al doilea mare operator de comunicatii prin cablu din tara, a transmis pentru HotNews.ro oferta pe care a pregatit-o de Black Friday:

"UPC Romania pune la dispozitia clientilor sai trei pachete speciale de Black Friday. Astfel, clientii care achizitioneaza unul din pachetele UPC 3Play (internet- televiziune- telefonie) vor primi unul din cele 3 echipamente incluse in oferta speciala: tableta, consola Play Station sau televizor.

Cele trei pachete speciale sunt urmatoarele:

Pachet Optim HD (Televiziune cu 51 canale SD + 10 HD; Internet 200 Mbps si Modem Wi-Fi; Telefonie Fix Nelimitat: apeluri nelimitate in retelele fixe din Europa si si retelele fixe si mobile din SUA, Canada, Israel)

 • Tableta E-BODA Revo inclusa: 79 lei/luna (TVA inclus)
 • Consola SONY PlayStation 3 inclusa: 89 lei/luna (TVA inclus)
 • Televizor Samsung inclus:  99 lei/luna (TVA inclus)

Pachet Maxim SD (eleviziune cu 116 canale SD + 10 HD si Card inteligent CI+; Internet 200 Mbps si Modem Wi-Fi; Telefonie Fix Nelimitat: apeluri nelimitate in retelele fixe din Europa si si retelele fixe si mobile din SUA, Canada, Israel)

 • Tableta E-BODA Revo inclusa: 89 lei/luna (TVA inclus)
 • Consola SONY PlayStation 3 inclusa: 99 lei/luna (TVA inclus)
 • Televizor Samsung inclus: 109 lei/luna (TVA inclus)

Pachet Maxim HD (Televiziune cu 116 canale SD + 26 HD si Mediabox HD; Internet 200 Mbps si Modem Wi-Fi; Telefonie Fix Nelimitat: apeluri nelimitate in retelele fixe din Europa si si retelele fixe si mobile din SUA, Canada, Israel)

 • Tableta E-BODA Revo inclusa: 99 lei/luna (TVA inclus)
 • Consola SONY PlayStation 3 inclusa: 109 lei/luna (TVA inclus)
 • Televizor Samsung inclus: 119 lei/luna (TVA inclus).

Oferta este disponibila noilor clienti noi care semneaza contract pe 2 ani, pentru comenzi trimise in zilele celor 2 weekend-uri Black Friday: 21-23 noiembrie si 28-30 noiembrie.

Oferta completa va fi disponibil la adresa: blackfriday.upc.ro incepand cu aceasta noapte, ora 00:00".

Cine da acum click pe blackfriday.upc.ro este directionat catre www.kappa.ro.Oficialii UPC au transmis pentru HotNews.ro ca site-ul va fi online in cursul acestei zile.

 • Vodafone Romania:

Al doilea mare operator local de telefonie mobila, Vodafone Romania, nu a facut inca un comunicat privind oferta de Black Friday. Compania anunta insa pe site-ul propriu ca va demara campania Black Week in perioada 24-30 noiembrie.

Vodafone a revenit vineri cu mai multe detalii:

"In perioada 21-23 noiembrie, Vodafone Romania organizeaza “Black Days” si ofera telefoane la preturi reduse cu pana la 100%, cu abonamentele de servicii Vodafone, in limita stocului disponibil. Reducerile sunt valabile in toata reteaua Vodafone, inclusiv in magazinul online, pe site-ul www.vodafone.ro. Clientii pot alege dintr-o gama variata de smartphone-uri, cu preturi cuprinse intre 0 si 119 Euro: iPhone 5S 16GB la 0 Euro cu abonamentul RED 59 (redus de la 69 Euro/luna), Sony Xperia Z1 la 69 eur cu abonamentul RED 25 sau LG G3 32GB la 119 Euro, impreuna cu RED 39. De asemenea, Vodafone Romania va derula si campania Black Week in perioada 24-30 noiembrie, cu promotii si reduceri speciale in fiecare zi".