Vodafone Romania a anuntat marti ca, incepand cu data de 14 aprilie 2015, Cristina Staiculescu va prelua activitatile de relatii publice si comunicare externa ale companiei. Cristina Staiculescu vine de la Citi Romania, unde a fost director de comunicare din anul 2008, iar anterior acestei functii, a ocupat timp de cinci ani functia de Director de Comunicare si Relatii Internationale al Televiziunii Romane (TVR). Cristina Staiculescu o inlocuieste astfel pe Lidia Solomon, care dupa 13 ani in Vodafone a plecat, in vara anului trecut, pe o functie la nivel international la Honeywell.

Cristina StaiculescuFoto: Vodafone Romania
  • "Cu 12 ani de experienta in comunicare si in pozitii de coordonare, Cristina Staiculescu va conduce activitatile Vodafone de Relatii Publice si Comunicare Externa si va ajuta la consolidarea reputatiei companiei si a brand-ului in piata, atat prin intermediul canalelor de media traditionale, cat si al celor digitale. De asemenea, Cristina va gestiona comunicarea pentru activitatile de Responsabilitate Corporativa", se arata in comunicatul Vodafone.

Conform informatiilor operatorului mobil, Cristina Staiculescu a ocupat anterior functia de Director de Comunicare la Citi Romania din anul 2008, unde a fost responsabila de comunicarea externa si interna, de relatiile cu presa si proiectele de responsabilitatea sociala corporativa.

"Anterior in cariera sa, Cristina Staiculescu a ocupat timp de cinci ani functia de Director de Comunicare si Relatii Internationale al Televiziunii Romane (TVR), fiind responsabila pentru consolidarea reputatiei institutiei, printr-o comunicare eficienta. In acest rol, Cristina Staiculescu a coordonat proiecte complexe, precum comunicarea procesului de rebranding al TVR, comunicarea pentru aniversarea a 50 de ani de la infiintarea TVR, pentru concursul Eurovision, pentru Festivalurile Cerbul de Aur sau proiectul Mari Romani", se mai arata in comunicatul Vodafone.

Cristina Staiculescu este licentiata in Drept si Relatii Internationale si are un Master in Comunicare si PR. De asemenea, ea este trainer Process Communication Model.

Vodafone Romania a ajuns la un numar de 8,016 milioane utilizatori ai serviciilor mobile (SIM-uri valabile) in trimestrul incheiat in decembrie 2014, in scadere cu aproape 300.000 de clienti fata de trimestrul similar din 2013, in timp ce consumul de date a urcat cu 76,6% in aceeasi perioada de referinta. Numarul total de clienti (care include si clientii de telefonie fixa, internet fix si m2m) a depasit 8,604 milioane de utilizatori la sfarsitul lunii decembrie 2014, in crestere cu 97.130 clienti fata de trimestrul precedent din 2014.