Telekom Romania a anuntat luni ca a ajuns la 100.000 de clienti cu servicii integrate fix-mobil la sfarsitul lunii aprilie 2015, pentru acestia lansand o noua abordare comerciala care presupune un singur call-center, unde timpul mediu de asteptare este de 10 secunde incepand din aceasta luna, o singura factura si o singura aplicatie MyAccount. Printre noile functionalitati ale platformei IPTV se numara video la cerere pe toate ecranele, prin care utilizatorii pot alege filme si documentare fie prin sistemul pay-per-view, fie sub forma unui abonament lunar. In plus, o parte din titluri sunt disponibile gratuit.

Oficialii Telekom RomaniaFoto: Hotnews

Romania este a treia tara in care activeaza Deutsche Telekom in care este lansat acest nou concept comercial pentru serviciile integrate fix-mobil, numit Magenta One, dupa Germania si Slovacia. In Germania, numarul clientilor de servicii integrate a atins deja un milion.

"Suntem furnizorul numarul 1 de servicii integrate din perspectiva cifrei de afaceri inregistrate, prin urmare, ne concentram pe oferirea de solutii convergente, care, de astazi, se regasesc sub umbrela comerciala MagentaONE. Pachetele integrate sunt un real succes pe piata din Romania, astfel incat in prezent am atins pragul de 100.000 de clienti, care acum devin parte din universul MagentaONE. Mai mult, imi face placere sa anunt ca ne-am indeplinit promisiunea de a oferi cele mai eficiente si rapide servicii in call center pentru clientii rezidentiali de servicii fix-mobil, care sunt preluati, in medie, in 10 secunde", a adaugat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania.

Telekom Romania a lansat luni o noua versiune, imbunatatita, a serviciului de televiziune interactiva (IPTV). Noile functionalitati includ:

  • Arhiva TV - toate programele TV difuzate in ultimele 7 zile pe canalele disponibile (in principal canale de sport si documentare) pot fi accesate in reluare. Mai mult, utilizatorii pot folosi functiile 'pauza' sau 'derulare' pentru emisiunile din arhiva, ca in cazul optiunii 'Video la Cerere'.
  • Crearea unei arhive personale de continut prin Inregistrarile in Cloud. Cu aceasta noua functionalitate, utilizatorii pot inregistra emisiunile preferate, filmele si competitiile sportive in cloud, fara a fi nevoie de un dispozitiv special de stocare sau de un receiver diferit. Continutul va fi disponibil pe toate dispozitivele asociate Telekom TV.
  • Video la cerere pe toate ecranele - utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de continut video (filme, documentare), pentru o experienta multi-ecran, fie prin sistemul pay-per-view, fie sub forma unui abonament lunar. In plus, o parte din titluri sunt disponibile gratuit.

Serviciul TV Interactiv (IPTV) include si o varianta imbunatatita a Ghidului Electronic de Programe, care ofera posibilitatea de a seta alerte pentru evenimente viitoare, de a crea liste cu canalele preferate pentru fiecare membru al familiei sau de a urmari doua canale in acelasi timp prin sistemul PiP. De asemenea, incepand din aceasta vara, clientii IPTV vor putea sa vizioneze propriul continut pe ecranul TV, prin intermediul dispozitivelor USB conectate direct la receiver.

Noi pachete de servicii integrate fix-mobil pe 2 ani, cu gratuitate timp de 6 luni la serviciul TV

Cu aceasta ocazie, operatorul a lansat noi servicii fix-mobil disponibile in doua variante: TV L, Internet L, Voce Fixa S si Nelimitat Voce L (cu date mobile incluse), la pretul promotional de 110 lei pe luna (TVA inclus), in primele 6 luni de contract, iar din cea de-a 7-a luna de contract, la pretul de 143 de lei pe luna (TVA inclus) pentru contracte de doi ani. Cealalta optiune este pachetul care include TV M, Internet L, Voce Fixa S si Nelimitat Voce L (cu date mobile incluse), la acelasi pret promotional de 110 lei pe luna (TVA inclus), in primele 6 luni de contract, respectiv de 138 de lei pe luna (TVA inclus) pentru restul duratei contractului.

In plus, clientii noi de TV Interactiv L pot beneficia de pana la 50 de canale HD, cel mai mare numar de canale HD disponibile pe piata. 20 dintre aceste canale sunt incluse in pachetul suplimentar HD si sunt oferite gratuit pe o perioada promotionala de 6 luni.

Clientii din zonele cu acoperire de fibra optica (FTTx) beneficiaza in plus de serviciul TV multi-room pentru toate televizoarele de acasa, si de pachetul HBO si HBO Comedy gratuit. In prezent, 23 de orase din Romania sunt acoperite cu fibra optica (FTTx).