Retailerul Quickmobile a anuntat ca are in oferta smartphone-ul Galaxy Note 5 anuntat de Samsung saptamana trecuta, pretul fiind de 3.900 lei. Samsung nu a anuntat daca telefonul va ajunge oficial in Europa. Galaxy S6 edge Plus, prezentat tot saptamana trecuta, costa de la 3.700 lei.

Samsung Galaxy Note 5Foto: Samsung

"In ciuda anuntului Samsung ca telefonul Galaxy Note 5 va fi lansat doar pe pietele din Statele Unite si Asia, am decis sa il aducem si in Romani,. QuickMobile devine astfel singurul retailer din Romania si printre putinii din Europa care vor avea in oferta ultimul model de telefon lansat de sud coreeni", spune Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

Iata specificatiile Note 5

Display: 5.7 inci Quad HD Super AMOLED

Rezolutie: 2560x1440 (518ppi)

Procesor: 2.1GHz octa-core Exynos 7420

RAM: 4GB LPDDR4

Camera spate: 16 MP (f/1.9)

Camera frontala: 5 MP (f/1.9)

Stocare: 32GB sau 64GB

Baterie: 3,000 mAh

Dimensiuni: 153.2 x 76.1 x 7.6mm

Greutate: 171 grame

Dispozitivele Samsung Galaxy Note 5 comercializate de catre QuickMobile sunt importate direct din Statele Unite sau Asia, au toate taxele incluse, precum TVA, au inclus transportul in Romania, iar serviciile de garantie sunt furnizate de catre reprezentantele din strainatate ale Samsung, spun cei de la Quickmobile.

"Neaducand acest dispozitiv in Europa, Samsung nu poate asigura service-ul pentru acest model decat in tarile unde dispozitivul este prezent. In aceste conditii, ne-am asumat aceste costuri, iar prin intermediul serviciului nostru tur-retur, asiguram gratuit transportul de la locatia clientului la service-urile Samsung din Statele Unite sau Asia, in caz de defectiune intregul proces de reparatie urmand sa dureze maxim 14 zile calendaristice. Anul viitor, cand dispozitivul va fi lansat si in Europa, serviciul va fi asigurat de service-ul Samsung local", a adaugat Tudor Tiboc