​Cele mai avansate modele iPhone de pana acum, iPhone 6s si iPhone 6s Plus, vor fi disponibile la vanzare in reteaua Vodafone Romania, incepand de vineri, 9 octombrie, iar incepand din 2 octombrie se pot face pre-comenzi, a anuntat luni operatorul de telefonie mobila, fara a oferi detalii legate de pret. Orange si Telekom nu au facut inca un anunt oficial, dar este posibil ca si acestia sa puna in vanzare terminalele Apple la aceeasi data, tinand cont ca asa s-a intamplat si in anii precedenti. In magazinele online cele doua modele iPhone se vand deja la preturi de la 3900 de lei.

Apple iPhone 6SFoto: Apple
  • “Incepand de vineri, 9 octombrie, Vodafone Romania va oferi utilizatorilor sai noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus, cele mai avansate modele de iPhone ale momentului. Utilizatorii interesati se pot pre-inregistra pentru noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus, incepand chiar din acest moment, la adresa: www.vodafone.ro,  iar incepand de vineri, 2 octombrie, pot inregistra pre-comenzi pe site-ul companiei, in reteaua de magazine proprii si in magazinele partenerilor. Pentru mai multe informatii despre noile modele de iPhone, va rugam intrati pe www.apple.com/iphone.”, a anuntat luni Vodafone Romania.
  • UPDATE (marti, 29 septembrie) Telekom Romania a anuntat ca iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor fi disponibile, incepand de vineri, 9 octombrie 2015 si ca cei interesati pot pre-comanda terminalele Apple incepand de vineri, 2 octombrie, pe www.telekom.ro. Si Orange Romania anunta pe site-ul propriu ca iPhone 6s poate fi pre-comandat din 2 octombrie.

Apple a prezentat in 9 septembrie noile iPhone-uri: 6S cu ecran de 4,7 inci si 6S Plus cu ecran de 5,5 inci. O noutate esentiala tine de tehnologia 3D Touch prin care ecranul reactioneaza diferit in functie de forta cu care apesi. Aceasta tehnologie va permite controlul unor meniuri contextuale dintr-o aplicatie fara a fi nevoie sa o deschizi, insa va fi utila si la foto/video.

Camere foto/video devine si mai buna, trecand de la 8 MP, la 12 MP si permitand si filmari la rezolutie 4K. Telefoanele vor fi livrate incepand cu 25 septembrie.

Apple a vandut peste 13 milioane din noile sale produse iPhone 6S si 6S Plus in primele trei zile de la lansare, doborand astfel recordul stabilit anul trecut la lansarea precedentelor modele.