UPC Romania a anuntat, luni, lansarea pe piata a unor pachete de servicii complete pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri), se arata intr-un comunicat al companiei. Pachetele includ internet de mare viteza, cu viteza de download de pana la 24 Mbps, telefonie fixa digitala cu minute incluse, gazduire web/email si servicii de televiziune. Preturile pentru cele trei pachete sunt de 40 euro, 60 de euro si 90 de euro.

„Am reusit prin aceasta impachetare sa stabilim un record de viteza pentru accesul la Internet prin cablu TV, cu 24Mbps. Am marit numarul de minute incluse pentru apelurile nationale catre retele fixe si instalam cel putin doua linii telefonice pentru a oferi clientilor posibilitatea de a suna si a fi sunati. impachetarea serviciilor de gazduire o consideram tot o premiera prin bogatia de instrumente pe care le oferim clientilor pentru administrarea site-ului propriu, a adreselor de posta electronica si a altor resurse online pe care ei le promoveaza.

Toate pachetele au incluse si un abonament Basic pentru serviciile de televiziune. Astfel, managerii acestor companii au acces la numeroase canale TV de stiri si canale tematice de business. Serviciile noastre pot fi achizitionate individual sau la pachet, iar reducerea de pret la impachetare ajunge pana la 40%”, a declarat Calin Geru, Marketing Manager UPC Business, divizie a companiei UPC Romania.

Pachetul de 40 de euro, cuprinde viteza de acces la internet pana la 8 Mbps, 2 linii telefonice, fiecare cu cate 250 de minute incluse pentru apelurile nationale catre retele fixe, gazduire de 500 MB si pachetul Basic de televiziune.

La 60 de euro, pachetul cuprinde viteza de acces la internet pana la 16 Mbps, 2 linii telefonice, fiecare cu cate 250 de minute incluse pentru apelurile nationale catre retele fixe, gazduire de 1 GB si pachetul Basic de televiziune.

Pachetul de servicii in valoare de 90 euro ofera viteza de acces la internet pana la 24 Mbps, 2 linii telefonice, fiecare cu cate 250 de minute incluse pentru apelurile nationale catre retele fixe, gazduire de 2 GB si pachetul Basic de televiziune.

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara, retelele companiei deservind , in acest moment, peste 1,3 milioane clienti din aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 600 de milioane dolari. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc, companie care este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii video, voce si acces la internet, pentru 16 milioane de clienti. Liberty Global, Inc are retele de comunicatii in banda larga in 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum sunt Jupiter TV in Japonia si Chellomedia in Europa.