Mandatul lui Razvan Stoica in functia de administrator al GTS Telecom Romania a fost prelungit pana la data de 30 noiembrie 2016, inclusiv, conform unei hotarari din data de 1 octombrie 2015 a adunarii generale a asociatilor operatorului alternativ de comunicatii electronice, arata datele publicate marti in Monitorul Oficial. GTS Telecom este cel mai mare operator alternativ de comunicatii pe segmentul B2B din piata locala. In vara anului trecut, Deutsche Telekom a finalizat achizitia grupului polonez GTS, cu operatiuni si in Romania, tranzactie de 546 milioane de euro.

Razvan Stoica, CEO GTS TelecomFoto: GTS Telecom

Decizia prelungirii mandatului de administrator al lui Razvan Stoica a fost luata de GTS Central European Holdings Limited si de GTS Central European Holding BV, in calitate de asociati, detinand 100% din capitalul social al GTS Telecom Romania.

Intr-un interviu acordat HotNews.ro in decembrie 2014, Razvan Stoica, directorul general al GTS Telecom Romania, spunea ca Deutsche Telekom a facut aceasta achizitie pentru a se extinde pe zona de comunicatii fixe si pentru deservirea centralizata asigurata de GTS clientilor din regiune - un contract incheiat in Praga cu un client regional presupune deservirea acelui client atat la nivel local - in Cehia, dar si in Ungaria si Romania.

Conform datelor de la Ministerul de Finante, GTS Telecom Romania a avut anul trecut o cifra de afaceri de peste 79,1 milioane de lei si o pierdere neta de peste 3,4 milioane de lei. Spre comparatie, la sfarsitul lui 2013, GTS Telecom a avut o cifra de afaceri de peste 85 milioane de lei si o pierdere neta tot de peste 3,4 milioane de lei.