X5, cel mai avansat smartphone din portofoliul Evolio, un telefon 4G Dual SIM, cu sistem de operare Android 5.1, cu procesor Octa Core 64 Biti, memorie RAM de 2 GB, ecran IPS HD de 5 inch si o camera principala de 13 MP, va fi pus in vanzare incepand din 3 decembrie la pretul recomandat de 999.9 lei si va avea garantie pentru ecran spart inclusa, a anuntat luni compania. Liviu Nistoran, fondatorul Evolio, a precizat ca, toate telefoanele high-end ce vor fi lansate de acum incolo de companie vor avea garantie pentru ecran spart inclusa in pret si ca tinta de vanzari pentru 2016 este de peste 200.000 de smartphone-uri.

Evolio X5Foto: Evolio

Terminalul are si o camera frontala de 5 MP si un sistem audio cu procesor Bes Smart 2.0, ce confera o calitate superioara a sunetului.

  • "X5 este smartphone-ul ce include caracteristici apreciate de toti utilizatorii: viteza mare, camera performanta si sunet impecabil, la un pret sub 1000 lei. In plus, telefonul beneficiaza de garantie pentru ecran spart, serviciu oferit incepand cu acest moment pentru toate telefoanele high-end ce vor fi lansate de Evolio. Smartphone-urile sunt un segment asupra caruia ne vom concentra atentia in perioada urmatoare. In 2016 ne-am propus sa vindem peste 200.000 de smartphone-uri", a declarat Liviu Nistoran, director general si fondator al Televoice Romania, compania care vinde terminale mobile sub brandul Evolio.

X5 va fi disponibil in doua versiuni de culoare: alb cu detalii aurii si gri inchis.

Smartphone-ul va fi comercializat in retelele de specialitate incepand cu data de 3 decembrie la pretul recomandat de 999.9 lei. Versiunea de culoare gri inchis va fi disponibila din ianuarie 2016. Incepand cu 11 noiembrie, telefonul poate fi achizitionat in regim de precomanda pe site-ul evolioshop.com. Primele 100 de comenzi au pretul promotional de 699 lei.