Compania de televiziune digitala prin satelit, Focus Sat are, in prezent, peste 100.000 de clienti platitori, informeaza un comunicat de presa al UPC Romania. In luna aprilie a anului trecut, cand UPC Romania a preluat integral Focus Sat, compania avea 10.000 de clienti.

Potrivit informatiilor companiei, Focus Sat este singurul operator de televiziune digitala prin satelit din Romania care are un sistem de plata cu cartele preplatite. in luna septembrie a acestui an, Focus Sat a lansat cartela preplatita Focus Sat Total, prin care clientii pot urmari toate pachetele de programe din grila cu 40 de lei pe luna (TVA inclus). Compania ofera şi cartele de reincarcare pentru diverse perioade - o luna, 3 luni, 6 luni şi 12 luni - cu preturi intre 15 lei şi 180 lei.

Cartelele preplatite sunt disponibile in toata tara, in peste 500 de magazine (Altex/Media Galaxy, Domo, Flamingo, Flanco, Zass Electrocenter, Rombiz, Peruvision). Cartelele de reancarcare pot fi cumparate şi online, pe site-ul www.carteleprepaid.ro.

In luna aprilie a anului trecut, compania Focus Sat a fost achizitionata integral de UPC Romania, una dintre principalele companii de comunicatii prin cablu din tara. Retelele companiei deservesc in acest moment, peste 1,3 milioane clienti din aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 600 de milioane dolari. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc, companie care este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii video, voce si acces la internet, pentru 16 milioane de clienti. Liberty Global, Inc are retele de comunicatii in banda larga in 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum sunt Jupiter TV in Japonia si Chellomedia in Europa.