Slovacul Miroslav Majoros, noul director general al Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom) a inceput sa faca schimbari la varful companiei. Intr-o decizie din data de 24 februarie, Telekom Romania, reprezentata de directorul general Miroslav Majoros, a hotarat sa reduca de la 5 la 4 numarul membrilor Consiliul de Administratie al Nextgen Communications, compania de cablu a Telekom Romania Communications, revocandu-l in acelasi timp din functia de administrator pe Mathias Hanel, germanul care ocupa in prezent functia de Director Executiv Comercial Segment Rezidential la Telekom Romania.

Mathias Hanel, Telekom RomaniaFoto: Telekom Romania

Decizie revocare Mathias Hanel

Decizie revocare Mathias Hanel

Foto: Captura Monitorul Oficial

Hotararea Telekom Romania Communications, care este asociatul unic al Nextgen Communications, a fost publicata luni in Monitorul Oficial.

Germanul Mathis Hanel ocupa in prezent functia de Director Executiv Comercial Segment Rezidential Telekom Romania, potrivit datelor publicate pe site-ul companiei.

Expertiza sa acopera industria telecom, cu realizari pe segmentele fix si mobil. Din 1995, a facut parte din Grupul Deutsche Telekom, indeplinind roluri in cadrul T-Mobile International din Bonn si Londra si al PT Satelit Palapa Indonesia in Jakarta.

Cea mai recenta pozitie a sa a fost cea de Chief Operating Officer Consumer pentru Makedonski Telekom si T-Mobile Macedonia.

UPDATE Actionarii Telekom Romania Mobile (fosta Cosmote) au decis in 2 martie 2016 sa completeze obiectul secundar de activitate cu ‘activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari’ (asistenta in brokeraj), se arata intr-o alta hotarare publicata luni in Monitorul Oficial.

UPDATE (marti) Telekom Romania pentru HotNews.ro: "Telekom Romania intentioneaza sa ofere polite de asigurare complementare anumitor produse comercializate in calitate de intermediar. In prezent, echipa Telekom Romania lucreaza la finalizarea unui plan in acest sens. Vom reveni cu detalii in momentul in care avem stabilite toate aspectele proiectului."

Slovacul Miroslav Majoros, noul director general al Telekom Romania, a declarat, in data de 1 martie 2016, in prima sa conferinta de presa ca nu crede ca vor fi concedieri majore in acest an, dar se vor face unele ajustari in cadrul celor doua firme (n.a fostele Romtelecom si Cosmote), care au impreuna circa 7600 de angajati. 'Fara investitii nu poti sa te dezvolti in telecomunicatii', sustine Miroslav Majoros, astfel ca acesta a anuntat ca in acest an sunt planificate investitii de peste 180 milioane de euro. Acesta a mai precizat ca acordul recent semnat cu Orange este valabil pe o perioada de 5 ani, avand anumite optiuni si in circa 1-2 luni vor fi lansate servicii 4G catre abonati Telekom in baza acestui parteneriat.