Cu un abonament incepand de la 21 de lei/luna plus TVA, orice bar, cafenea sau restaurant din Romania se poate conecta la cel mai mare magnet de consumatori din aceasta vara - meciurile televizate de la Campionatul European de Fotbal din Franta, care incepe vineri, 10 iunie, cu partida Franta-Romania.

Bucura-te de meciurile transmise de Dolce SportFoto: Telekom Romania

Dolce Sport detine in exclusivitate drepturile de televizare pentru TOATE meciurile de la Euro 2016, canalele Dolce Sport fiind disponibile in cadrul ofertei speciale TV HoReCa de la Telekom Romania (detalii aici).

Astfel, cu un cost lunar foarte mic, orice bar, cafenea sau restaurant se poate conecta din 10 iunie pana pe 10 iulie la febra meciurilor intre cele mai tari echipe de fotbal din Europa, fara a mai tine cont de optiuni speciale de televizare sau restrictii - pentru ca Dolce Sport este singura televiziune care va transmite integral Euro 2016.

Iar fotbalul de calitate este frumos, si cand este jucat de Nationala noastra, dar si cand poti urmari un joc intre doua selectionate puternice precum Italia-Suedia sau Spania-Cehia - oricare dintre echipele care nu sunt in grupa cu Romania, dar al caror joc este memorabil, va putea fi urmarit in exclusivitate pe canalele Dolce Sport.

Plus ca, un televizor mare, la care se vede in special fotbal, asigura vanzari semnificative din combustibilul preferat al suporterilor, berea.

Iar daca localul nu e dotat cu un televizor de mari dimensiuni, nicio problema - se poate cumpara tot de la Telekom, impreuna cu pachetul TV HoReCa, platindu-l in rate pe durata contractului de doi ani. Mai mult, beneficiile televizorului achizitionat se vor remarca si dupa Euro 2016, cand Echipa Nationala, al carei sponsor principal este Telekom, va incepe meciurile de calificare pentru Mondialul din 2018 din Rusia.

In plus, pe Dolce Sport se pot urmari campionatele interne de fotbal din Anglia, Germania, Spania, dar si Formula 1, NBA si alte competitii sportive in exclusivitate.

Mai mult, proprietarii de baruri, restaurante si cluburi pot lua de la Telekom si o solutie de internet de mare viteza, pentru a oferi clientilor acces la internet prin Wi-Fi, de calitate superioara - un alt element de diferentiere care ii va face pe multi sa opteze pentru acel local in detrimentul altuia. Astfel, clientii conectati la Wi-Fi mai mult ca sigur vor da check-in pe Facebook cu numele barului in care se afla, iar asta inseamna promovare gratuita. Daca vor sa mearga si mai departe pentru a-si multumi clientii, patronii din segmentul HoReCa pot sa opteze pentru solutia Managed Wi-Fi, care are o componenta de data analytics. Cu ajutorul ei, proprietarul poate afla daca un client este la prima sa vizita sau a mai fost acolo, cat a stat in local sau pe la ce ora prefera sa ii treaca pragul, in cazul in care este un client care a revenit. Daca interpreteaza corect aceste informatii, proprietarul localului isi poate fideliza clientii si poate avea cresteri semnificative ale vanzarilor.

Asadar, cu o investitie care porneste de la 21 lei pe luna plus TVA pentru abonamentul TV de la Telekom, un proprietar de bar, restaurant sau hotel are in fata o vara profitabila. Numai bere suficienta sa aiba!