Schimbari in conducerea NextGen, firma de cablu a Telekom: Germanul Andreas Rolf Grunewald a fost revocat din functia de membru al Consiliului de Administratie

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Miercuri, 15 iunie 2016, 18:51 Economie | Telecom

Schimbari in conducerea NextGen
Foto: Captura Monitorul Oficial
Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom), condusa de slovacul Miroslav Mojoros, a decis luna trecuta reducerea de la patru la trei a numarului membrilor Consiliului de Administratie al Nextgen Communications, firma de cablu detinuta integral de catre Telekom si revocarea germanului Andreas Rolf Grunewald din functia de membru in CA-ul NextGen, hotarare care a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial. Andreas Grunewald, unul dintre directorii adusi la Bucuresti de fostul CEO al Telekom, Nikolai Beckers, a parasit compania la 30 aprilie, in urma schimbarilor de management facute de noul sef al Telekom, slovacul Miroslav Mojoros.

Cu prilejul acestei intruniri, Asociatul unic (n.a Telekom Romania), in temeiul art. 14 din Actul Constitutiv al Societatii, a hotarat:

1. Sa aprobe reducerea numarului membrilor Consiliului de Administratie al Societatii de la 4 (patru) la 3 (trei) administratori.
2. sa aprobe revocarea domnului Andreas Rolf Grunewald din calitatea de membru al Consiliului de Administratie al NextGen Communications. Domnul Andreas Rolf Grunewald urmeaza sa fie descarcat de gestiune de catre Asociatul unic, dupa aprobarea Situatiilor Financiare pentru exercitiul financiar 2016", se arata in hotararea luata in data de 3 mai 2016 de catre Telekom Romania. (vezi captura de ecran alaturata).

In acelasi timp, Telekom a modificat si actul constitutiv al NextGen, in sensul ca societatea va fi administrata de 3 administratori, iar dezbaterile vor fi valabile numai daca acestea au loc in prezenta a cel putin 2 dintre membrii sai. Hotararile vor fi valabile numai daca vor fi adoptate cu votul favorabil al majoritatii membrilor prezenti.

Decizia a fost luata in contextul in care, Andreas Grunewald, unul dintre directorii adusi la Bucuresti de fostul CEO al Telekom, Nikolai Beckers, potrivit ZF, a parasit compania la 30 aprilie, in urma schimbarilor de management facute de noul sef al Telekom, slovacul Miroslav Mojoros.


NextGen Communications, firma care este parte din grupul Deutsche Telekom, fiind detinuta 100% de Telekom, si-a redus pierderile in 2015, incheind anul cu o pierdere neta de 4.637.119 lei, comparativ cu o pierdere neta de 14.105.144 lei in 2014, potrivit datelor raportate la Ministerul de Finante.

Potrivit datelor de pe site-ul propriu, NextGen detine o retea nationala in peste 30 orase din Romania si in peste 200 de alte localitati rurale.


Citeste mai multe despre   
Material sustinut de Banca Transilvania

Intreb BT: Credite pentru companii, sustinute cu garantii si fonduri ale grupului Bancii Europene de Investitii. Doi specialisti raspund intrebarilor antreprenorilor joi, de la ora 11:00

Care sunt conditiile de finantare pentru creditele sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii? Care sunt programele de finantare, cu surse si garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, pe care le deruleaza in prezent Banca Transilvania? Care sunt avantajele si dezavantajele unor astfel de credite? Doi specialisti din cadrul BT Adrian Popa, analist business, si Nicolae Barbu, coordonator Birou Gestiune Programe Externe de Finantare raspund intrebarilor antreprenorilor pe tema creditelor sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, joi, 22 februarie 2018, incepand cu ora 11:00.

2039 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version