Licitatie de 2,5 milioane euro la ANCOM pentru un sistem IT de inventariere la nivel national a retelelor telecom

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Joi, 21 iulie 2016, 11:58 Economie | Telecom

Arhitectura sistem IT
Foto: ANCOM
 documente
(21 Iul 2016) PDF, 681KB
Autoritatea nationala de reglementare in comunicatii (ANCOM) a demarat o licitatie deschisa pentru realizarea unui sistem IT de inventariere la nivel national a retelelor publice de comunicatii electronice si a elementelor de infrastructura asociate acestora, contract cu o valoare estimata cu TVA de 10,8 milioane lei (aproape 2,5 milioane euro), potrivit datelor publicate joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Contractul va fi finantat din fondurile proprii ale autoritatii.

  • "Obiectivul general al proiectului este reprezentat de realizarea indeplinirii obligatiilor ce decurg din dispozitiile art. 35 alin (2) din Legea 154/2012 privind regimul infrastructurii retelelor de comunicatii electronice. Astfel, ANCOM ii revine obligatia realizarii unui inventar al retelelor publice de comunicatii electronice si al elementelor de infrastructura asociate acestora, inventar ce va contine inclusiv informatii complete privind dezvoltarea si localizarea geografica a acestora. In acest sens, ANCOM a emis decizia nr.1644/2014 privind stabilirea formatului si a modalitatii de transmitere a informatiilor privind dezvoltarea si localizarea geografica a retelelor publice de comunicatii electronice si a elementelor de infrastructura asociate acestora de catre furnizorii de retele publice de comunicatii electronice", se arata in caietul de sarcini al licitatiei (vezi documentul atasat).

Una dintre conditiile obligatorii cerute unui ofertant pentru a participa la licitatie este dovada ca 'in baza a maxim 3 (trei) contracte, a efectuat in ultimii 3 (trei) ani livrari de sisteme informatice de tip Network Inventory (Inventar de retea) in domeniul telecom a caror valoare cumulata este de cel putin 5.400.000,00 Lei, fara TVA, sau echivalent in valuta".

Termenul de implementare a sistemului IT este de 550  zile incepand de la data atribuirii contractului. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 septembrie 2016. Data limita de evaluare a ofertelor este 10 octombrie 2016.


Citeste mai multe despre   
Material sustinut de Banca Transilvania

Intreb BT: Credite pentru companii, sustinute cu garantii si fonduri ale grupului Bancii Europene de Investitii. Doi specialisti raspund intrebarilor antreprenorilor joi, de la ora 11:00

Care sunt conditiile de finantare pentru creditele sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii? Care sunt programele de finantare, cu surse si garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, pe care le deruleaza in prezent Banca Transilvania? Care sunt avantajele si dezavantajele unor astfel de credite? Doi specialisti din cadrul BT Adrian Popa, analist business, si Nicolae Barbu, coordonator Birou Gestiune Programe Externe de Finantare raspund intrebarilor antreprenorilor pe tema creditelor sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, joi, 22 februarie 2018, incepand cu ora 11:00.

1713 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    risipa banilor publici continua (Joi, 21 iulie 2016, 12:30)

    Roman_Cetatean [utilizator]

    Vb totusi de o Baza de date, care e un inventar de retele. Ce dificil o fi sa ai o fisa cu campuri de date in Excel, PDF sau orice alt format structurat, dinamic, in care sa se completeze datele necesare si acestea sa fie stocate, agregate, procesate pt diverse raportari? Valoarea de 2,5 mil euro, adica 11,2 milioane lei e clar exagerata!


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version