Vodafone va furniza Autoritatii Nationale de Reglemantare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) servicii integrate de comunicatii, valoarea maxima a contractului estimata pana la sfarsitul acestui an fiind de peste un milion de euro, au declarat, luni, oficialii autoritatii, citati de NewsIn.

"Vodafone s-a angajat sa fie unicul furnizor de servicii de telefonie, mobila, fixa si internet, urmand ca pana la sfarşitul lui februarie retea sa fie functionala, iar valoarea contractului semnat cu ANRCTI se ridica la 3,29 milioane lei, adica peste un milion de euro, cu posibilitate de prelungire", au precizat oficialii Autoritatii de reglementare.

Operatorul de telefonie mobila a castigat licitatia lansata de Autoritatea Nationala de Reglemantare in Comunicatii, licitatie la care au mai participat si Romtelecom impreuna cu Cosmote. Vodafone a semnat contractul in ultima zi a anului trecut si se face responsabil de functionarea retelei prin care va furniza servicii de telefonie mobila, fixa dar si internet pana la sfarsitul lui februarie 2008.

Pentru Autoritatea de Reglementare, contractul inseamna reducerea costurilor in comunicatii, tinand cont de faptul ca pana acum serviciile de telefonie fixa si mobila erau furnizate de catre opt operatori de telecomunicatii diferiti.