Orange, liderul pietei locale de comunicatii mobile, a anuntat luni numirea Luizei Muller in rolul de director de Resurse Umane al Orange Romania, incepand cu 1 iulie 2017. Luiza Muller preia responsabilitatile de la Ioana Marcu, care a decis sa dea curs unei noi provocari profesionale. Luiza Muller este angajata in Orange din 1998 si, de aproape noua ani, ocupa functia de Accounting & Tax Director si este membru in Comitetul Executiv al Orange Romania.

Luiza Muller, HR Director Orange RomaniaFoto: Orange Romania

Luiza Muller s-a ocupat de dezvoltarea strategiei si politicilor de contabilitate si taxe si, in paralel, a coordonat numeroase proiecte transversale in organizatie. Acesta a detinut roluri-cheie in diferite procese majore, precum cel prin care Orange Romania s-a transformat in operator convergent.

  • Cifra de afaceri de 986,8 milioane euro pentru Orange in 2016: Pentru prima data, numarul de abonati a depasit pragul de 5 milioane din totalul de clienti

Orange Romania a realizat in ultimul trimestru al anului trecut o cifra de afaceri in valoare de 259,7 milioane de euro, in crestere cu 3,8% fata de perioada similara a anului trecut, acesta fiind al saptelea trimestru consecutiv de crestere a veniturilor, potrivit datelor anuntate joi, 23 februarie 2017, de catre Grup.

Cifra de afaceri totala pe 2016 a fost de 986,8 milioane de euro, in crestere cu 4,2% fata de anul anterior. La sfarsitul lui 2016, Orange Romania furniza servicii mobile si fixe pentru 10.388.000 clienti (n.a SIM-uri valabile), numarul de abonati depasind pentru prima data pragul de 5 milioane din totalul de clienti.