EximBank va asigura necesarul de finantare pentru derularea activitatii curente a Postei Romane, cel mai mare operator de servicii postale, in urma castigarii licitatiei organizata de societate, la finele anului trecut, pentru contractarea unui imprumut in valoare de 30 de milioane de lei, pe o perioada de 24 de luni, a anuntat luni operatorul national de servicii postale.

Posta Romana, sediu centralFoto: Posta Romana
  • "Suntem deja la al treilea acord semnat, in ultimii ani, intre Posta Romana si EximBank, ceea ce transforma acest parteneriat intr-o traditie bazata pe incredere reciproca si respect. Planul nostru de investitii si revitalizare a companiei este in siguranta. Cu ajutorul unor produse si servicii bancare de calitate, atat noi, cat si partenerii nostri, putem fi siguri ca avem resursele necesare pentru dezvoltare.", a declarat Elena Petrascu, director general interimar al Postei Romane.

Potrivit companiei, acesta este cel de-al treilea acord pe care operatorul national de servicii postale il incheie cu EximBank dupa ce, in 2013, banca a acordat un credit in valoare de 100 de milioane de lei pentru acoperirea partiala a sumelor restante din activitatea de colectare de numerar, iar in 2016 banca a castigat licitatia organizata de Posta Romana pentru acordarea unui credit in valoare de 60 de milioane de lei.